Büyük Beden Tesettür Giyimde Popüler Çizgiler

 

     Günümüzde, büyük beden tesettür giyim tasarımcıları, standart kıyafetleri uygun ve oransal olarak büyütüp, elbisenin kalitesinden ve görünüşünden hiçbir şey kaybettirmeden harika kıyafetler ortaya çıkarmaktadır. Tesettür giyimde büyük şıklık taşıyan popüler çizgiler ise kıyafet türlerine göre şöyle açıklanabilir:

 

Dış Giyimde Büyük Beden

 

Dış giyim olarak ferace, kap, kapan, panço, pelerin, pardösü sayılabilir. Feraceler zaten genel olarak biraz geniş kıyafetlerdir. Son zamanda fermuarlı ve kemerli feraceler hanımlar tarafından beğeniyle tercih edilmektedir. Ayrıca kollarda işleme detayı ve çiçek desenler de son moda çizgiler arasındadır. Büyük beden tesettür giyim tercih edenler için de beğendikleri herhangi bir ferace modeli istedikleri bedende bulunmaktadır.

 

Kaplarda da bu yıl dantel detaylar ve arka tarafı daha uzun oval kesimli etekler dikkat çekmektedir. Yine her bedende bulmak mümkündür. Elbette tesettürün vazgeçilmezi pardösü modelleri! Bu yıl standart bedenlerde olduğu gibi büyük beden pardösülerde de moda olan parlak düğmeler, seyyar zincirler, fiyonklar, kemerler ve nakışlar tasarımlarda sıklıkla kullanılmıştır.

 

Abiye Kıyafetlerde Büyük Beden

 

           Büyük beden tesettür giyim önemli gün ve geceleri de unutmadı elbette! Hanımların şıklık yarışına girdiği düğün, söz, nişan gibi günlerde biraz fazlalıklar olan bedenleri daha derli toplu ve zayıf gösterecek birbirinden şık ve rengarenk abiye elbiseler alıcıları beklemektedir. Bu yıl kuyruklu etekler, varak ve güpür detaylar, flok baskılar, pul payetler, danteller, fiyonklar, taşlar ve simler abiyeleri süslemektedir. Ayrıca her bedende abiye bulmak mümkündür!

 

Bluz ve Gömlekte Büyük Beden

 

Tesettür giyimde gömlek ve bluzlarda parlak kumaşlar ve süslü çizgiler dikkat çekmektedir. Büyük beden tesettür giyim arayanlar ise bu yıl yine aynı şekilde yandan düğmeli, asimetrik kesimli, önü hafif kısa, dantel detaylı her türlü bluz ve gömleği kendi vücut ölçülerine uygun olarak alabilirler.

 

Pantolon ve Etekte Büyük Beden

 

Pantolon ve etekte de büyük bedenlere uygun modeller vardır. Bu sene pantolonların bilekleri taş ve fermuarlarla süslenmektedir. Büyük beden meraklılarının özellikle tercih ettiği salaş şıklığıyla kendine hayran bırakan bol paça pantolonlar da mevcuttur. Dar paça pantolonlardan da her bedene uygun modeller vardır.

 

Bir cevap yazın