Büyük Beden Pardesü Seçimi Nasıl Olmalıdır?

 tesettür pardesüTesettür giyimde en önemli kıyafet hiç şüphesiz ki dış giyim ürünüdür. Tesettür dış giyim ürünü denildiği zaman akla ferace ve pardesü gibi baştan aşağıya kadar uzanan ve vücudu belli etmeyen parçalar gelmektedir. Bu sebep ile pardesü seçimi oldukça önemlidir. Pardesü seçiminde özellikle iç kısmı göstermeyen kumaşlar tercih edilmelidir.

 

Her yeni sezon değişen ve gelişen tesettür pardesü modelleri her yaştan tesettürlü kadınlara hem rahatlık hem de şık bir görünüm kazanıyor. Kilo problemi yaşayan tesettürlü kadınlara da büyük kolaylık sağlayan moda tasarımcıları büyük beden pardesü tasarımları ile yeni sezonun yeniliklerini ön plana çıkarıyorlar. Yeni sezonun tasarımlarına bakıldığı zaman fermuarlı, düğmeli ya da kendinden açılan pek çok pardesü modelinin olduğunu görüyoruz. Büyük beden pardesü modelleri de diğer pardesü modelleri gibi hem şık hem de rahat tasarımlara sahiptir.

 

 Armut Vücut Tipi İçin Pardesü Seçimi Nasıl Olmalıdır?

 

Tesettür pardesü seçiminde öncelik olarak vücut hatlarını belli etmeyen ve iç kısmı göstermeyen özellikte olmalıdır. Armut tipli kilolu kadınlar pardesü seçerken pardesünün A kesim olmasına dikkat etmelidir. A kesim pardesüde etek aşağıya doğru bollaşacağı için kalça ve basen bölgesi pardesü altında kaldığı için belli olmayacaktır. Mevlana model tesettür pardesü ya da kloş etekli pardesülerde basen kısmında kilo problemi olan tesettürlü kadınlar için ideal seçim olacaktır.

 

 Büyük Göğüslü Tesettürlü Kadınlar Nasıl Pardesü Seçmelidir?

 

Üst kısmı büyük olan tesettürlü kadınlar bu problemini gizlemek için, üst kısmın bol ve aynı formda aşağıya doğru inen modellerini tercih etmelidir. Göğüs kısmı büyük olan tesettürlü kadınlar düğmeli modeller yerine özellikle fermuarlı pardesü modellerini tercih etmelidir. Çünkü fermuarlı modeller kilo problemini en az seviyeye indirecektir. Bunların dışında kalın kumaşlar yerine ince kumaşlardan tasarlanan pardesü modelleri daha ideal olacaktır.

 

 Kısa Boylu Tesettürlü Kadınlar Nasıl Pardesü Seçmelidir?

 

Kısa boylu tesettürlü kadınlar pardesü seçerken bol modelleri tercih etmelidirler. Basen kısmında kilo problemi olan tesettürlü kadınlar ise A kesim pardesü modelleri ya da aşağıya doğru çok daha bollaşan mevlana model tesettür pardesüleri tercih edebilirler.

Bir cevap yazın