Büyük Beden Kadınlar İçin Tesettür Abiye Modelleri

 

Büyük beden kadınların kıyafet bulmalarının zor olduğu düşünülmektedir. Özellikle abiye gibi oldukça ağır olan özel gün kıyafetlerinde beden sıkıntısı yaşanacağı düşüncesi son derece yanlıştır. Bu durum tesettür abiyeler içinde normal abiyeler içinde geçerlidir. Artık kilolu kadınlar için uzun saatler abiye arama derdi ortadan kalkmış durumdadır. İnternet satışlarında bile geçerli olan bu durum birçok sitede yer alan büyük beden kategorisi ile çözülmüştür.

 

Tesettür abiyelerde yer alan özel tasarımların birçoğu büyük beden abiyelerde de yer almaktadır. Tabi ki büyük beden kadınların yönelmesi gereken belli başlı tesettür abiye modelleri bulunmaktadır. Bu modelde olan abiyeler kişiyi daha ince göstermek için ilüzyon tarzı etkiler yaratacaktır. Yalnızca büyük beden abiyeler için uygulanan bu teknikler kişinin hayal ettiği görünüme ulaşması için özel olarak üretilmektedir.

 

Bel detaylı büyük beden abiyeler

 

           Tesettür abiye elbiselerde sık sık kullanılan işlemeler ve nakışlar bu senenin trendleri arasındadır. Fakat bu nakışların kullanıldığı yer görünümde çok büyük farklar yaratabilmektedir. Bu nakışlar bel bölgesinde kullanıldığında kişinin bel bölgesini ince göstererek göbeği kamufle edecektir. Bu tarz bir elbise giyildiğinde tüm dikkati nakışlar çekecek ve fazla kilolar mümkün olduğunca gizlenecektir. Düz renk üzerine uygulanan bu nakışlar elbiseyi ön plana çıkartmakta ve kişiyi oldukça şık göstermektedir.

 

İki parçadan oluşan şifon abiye modelleri

 

Şifon abiyeler bu senenin en trend tesettür abiye modelleri arasındadır. Genellikle iki parçadan oluşan bu elbiselerin iç kısmı daha sade üst kısmı ise ince şifondan oluşmaktadır. Tasarımlarda dikkati çeken en önemli parça üstte kalan şifon parçadır. Bu tarz elbiseler bol kalıpları ve uçuş uçuş görünümü ile fazla kiloları gizleyecek ve kişinin rahat bir gün geçirmesini sağlayacaktır.

 

Pelerin kol abiyeler

 

Pelerin kol detaylı tesettür abiye elbiselerde büyük beden kadınlar için ideal bir seçim olacaktır. Kolları ile ön plana çıkan bu tesettür abiye elbiseler dikkati kol bölgesinde toplayacaktır. Bu tarz elbiselerde tüm detaylar pelerin şeklinde olan kolların üzerine uygulanmaktadır. Kullanılan nakışların bile kol bölgesinde bulunduğu bilinmektedir. Bu sebeple elbisenin diğer bölgeleri daha sade tutulmaktadır.

 

Bir cevap yazın