Bu Yılın İlgi Çeken Tesettür Stilleri

tesettürModa dünyasının değişen ruhuna ayak uyduracak özellikte hazırlanarak sizlerin beğenisine sunulan tesettür giyim modası, her yaş grubuna hitap edecek alternatifleri içerisinde barındırmaktadır. İlk sıradaki yerini her zaman koruyan tesettür elbise modelleri, rahatlığı ile moda dünyasının olmazsa olmazlarındandır. Yaz aylarında açık renk tonları ile moda tutkunları ile buluşan tesettür elbiseler, belden oturan ve aşağı doğru genişleyen tasarımları ile birlikte beğeni toplamaktadır.

 

Tesettür giyim trendleri arasında bu sezon yine tunik modelleri en çok tercih edilenler arasındadır. Spor ya da klasik her tarza hitap eden tesettür tunik modelleri, düğme ve ya kemer gibi ayrıntılar ile çok daha fazla dikkat çekici bir görünüme kavuşmaktadır.

 

Tesettür Ceket Modelleri Nasıl Kombinledir?

 

Moda olmaya her zaman devam eden ve yenilenen tasarımları ile daha modern bir görünüme kavuşan tesettür ceket modelleri, ceket ve ya pantolon ile kombine edilerek kullanılabilmektedir. Her renk seçeneği bulunan ve her mevsim tercih edebileceğiniz tesettür ceket modelleri, iş hayatınız ya da özel davetleriniz için şık bir seçenek sunmaktadır. Uzun ve kısa farklı boy seçenekleri ile beraber tasarlanan tesettür ceket modelleri, her ortamda zerafetiniz ile göz doldurmayı başaran parçalar arasında yer almaktadır.

 

Tesettür Giyim Modasında Sokak Stili

 

Günlük hayatından rahatlığından ödün vermeyenler için tasarlanan ve her zevke hitap eden tesettür sokak modası, bu yıl da en özgün tasarımları ile beraber sizlerle buluşturuluyor. Sokak modasında en çok karşılaştığımız parçalar arasında olan salaş pantolon modelleri uzun gömlek, ceket ya da daha birçok parça ile kombine edilebiliyor. Rahat spor ayakkabılar ile tamamladığınız tesettür salaş pantolon modellerinde özellikle beyaz renk en çok tercih edilenler arasındadır.

 

Sokak stilinde çok önemli bir yere sahip olan kot ceket modelleri, hayatın her anında kullanılan en pratik dış giyim parçaları arasında yer almaktadır. Elbise ya da etek, pantolon her parça ile deneyebileceğiniz kot ceketler, şık görüntünün dışında katmış olduğu özgür tarzı ile de vazgeçilmezler arasında yer almaya yine bu yıl da devam etmektedir.

 

 

Bir cevap yazın