Bu Yıl Tunik De Dikkat Çeken Modeller

 

Tunik, birçok bayanın severek ve beğenerek dolabına aldığı kıyafetlerin arasında ilk sıralar da gelmektedir. Öyle ki tesettür tunik sadece kapalı bayanlara değil; kapalı bayanlara olduğu kadar açık bayanlara da hitap etmektedir. Modeline, rengine göre bazı zaman günlük hayatta, bazı zaman ise ev gezmelerinde, özel günlerde tunik göze çarpmaktadır. Kısaca belirtmek gerekirse tunik; neredeyse tüm bayanların hayatlarının vazgeçilmez kıyafetleri arasında yer almaktadır. Bayanlar için bu denli büyük öneme sahip olan tunik de bu yıl dikkat çeken modeller aşağıdaki gibidir:

 

1- Hamilelerin En Rahat Kıyafeti Tunik

 

Hamile bayanlar, hamilelik süreleri boyunca hiç kuşku yok ki rahat etmek isterler. Tunik ise hamile bayanların bu isteklerini fazlasıyla karşılamaktadır. Üstelik rahatlığın yanı sıra bayanlara bir de şıklık katmaktadır. Bu da tuniği hamilelerin, hamilelik süreleri boyunca en önemli kıyafetlerinden biri yapmaktadır. Hamileler bu dönemde geniş ve bol kesim tunikleri tercih edebilecekleri gibi modacıların hamile bayanları düşünerek piyasaya sundukları göbek bölgesinde bebek figürleri ve anne bebek ile ilgili resimler bulunan duygusal tunikleri de tercih edebilirler.

 

2- Spor Giyimin Olmazsa Olması Tunik

 

Tunik dendiği zaman ilk akla gelenlerden birisi de spor bir tarz olmaktadır. Tesettür tunik genel olarak duruşu itibari ile giyenlerin spor görünmesine sebep olmaktadır. Ayrıca tuniklerin rahat olma faktörü de düşünülür ise spor giyinen bayanlar tarafından daha çok tercih edilmesinin sebebi daha iyi anlaşılacaktır. Tuniklerde süs fermuarlar, zımba detayları, şık duran düğmeler bu sene spor tuniklerin ayrıntıları arasında yer almaktadır. Amblem ve çizgi film figürleri tuniklerde göze çarpan diğer detaylar arasında yer almaktadır. Tüm bu detayları farklı tunik modellerinde farklı bölgeler de görmek mümkündür. Ayrıca düğme ve fermuarlar her zaman süs amaçlı değil kimi zamanda kullanmak için eklenmiştir.

 

3- İstediğin Rengi Seçmek Sana Kalmış

 

Tesettür tunik de her yıl olduğu gibi bu yıl da tüm renkler; vitrinleri ve moda dergilerini süsleyecektir. Bu neden ile geçen yıldan kalan farklı renklerdeki tuniklerinizi bu sene de gönlünüz rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Yalnızca giyeceğiniz ortama uygun ve size yakışan renkleri tercih etmeniz gerekecektir.

 

Bir cevap yazın