Bu Yıl Tesettür Giyimde Neler Moda Olacak

 

Her kadın için moda vazgeçilmezdir. Çünkü kadınlar her daim güzel görünmeyi ve şık olmayı severler. Peki, bu yıl tesettür giyim de en popüler olan kıyafetler hangileri olacak? Bu kıyafetlerde neler ön plana çıkacak? Bu konularda size yardımcı olabilmek için yaptığımız araştırmalar sonucu aşağıdaki makaleyi derledik.

 

1- Tesettürün Vazgeçilmezi Ferace

 

Son on yılın en çok sevilen dış kıyafetleri arasında yerini alan ferace de modacıların kullandığı farklı tasarımlar ile vazgeçilmezliğini korumaya devam ediyor. İlk çıktığı zamanlarda daha sade ve siyah rengin tercih edildiği feraceler günümüzde renklenmiş ve farklı modeller kazanmış durumda. Siyah feraceler de bu yıl çiçekler açarken; yarasa kolları ile de kadınlar tarafından çok sevilecek. Bu yıl tesettür ferace de iki renklerin kullanıldığına da şahitlik edeceksiniz. İki renk feraceye canlılık katacaktır.

 

2- Tesettürün Pratik Kıyafeti Elbise

 

Elbise daha çok genç kesimin tercih ettiği giy – çık pratik kıyafetler arasında yer almaktadır. Özellikle acil bir işiniz çıktığın zamanlarda; bir an önce evden çıkmanız gerektiğinde elbise size bu pratikliği sağlayacaktır. Gardolabınızda bulunan elbiselerden birini giyip üzerine elbiseye uygun bir şal takmanız yeterli olacaktır. Kolayca evden çıkabilirsiniz.

 

3- Tesettürün En Rahatı Tunik

 

           Tesettür giyim çeşitlerinde en rahat edilen kıyafeti hiç kuşku yok ki tuniklerdir. Tunik içerisinde pek çok kadın rahat hareket edebilmekte ve aynı zamanda şıklığından da ödün vermemektedir. Tuniğin bir avantajı size pek çok seçim hakkı tanımasıdır. Çünkü tunikte hemen her yıl tüm renkler modadır. Bu sebeple siz beğendiğiniz ve size en çok yakıştığını düşündüğünüz bir rengi alıp giyebilirsiniz. Ayrıca klasik giyinmeyi sevenler için taş işlemeli modeller; spor giyinmeyi sevenler için süs fermuar, süs düğme, zımba ve çeşitli figürler ile süslenmiş daha spor modeller modadır. Kısaca her kesimden ve her zevkten insana hitap etmektedir.

 

4- Kış Aylarının Vazgeçilmezi Kabanlar

 

Kışın soğuk havalarda içinizi ısıtacak kabanlar da bu yıl kürk detayları kullanılacaktır. Bazen kol manşetlerinde göreceğiniz kürk detaylarını, bazen cep bölgesinde ve bazen de şapkayı dıştan kaplayacak şekilde farklı modeller ile görebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın