Bu Yaz Trend Olan Tesettür Elbise Modelleri

 

Tesettür modasının en çok sevilen parçalardan birisi, tesettür elbise modelleridir. Tesettürün esasında yatan sadelik ve zariflik, elbiselere de yansıtılmaktadır. Özellikle yaz aylarında tek parça kullanarak, rahat etmek isteyen bayanlar bu modellere göz atabilir. Uzun ve bol kesimli tesettür elbiseleri her detayı ile bayanlar tarafından merak ediliyor.

 

Tesettür Elbiselerde Hangi Modeller İlgi Görüyor?

 

Gün geçtikçe güçlenen ve yenilenen tesettür giyim modası elbise alanında da başarılı sonuç veriyor. Her bayanın yaşına uyum sağlayacak tesettür elbise seçenekleri büyük bir fark yaratıyor. Tek parça ile şıklığı oluşturmak oldukça kolay ve pratiktir. Elbiselerin ayrıntıları tarzı ile alakalı da ipucu veriyor. Elbisenin üst tarafında yaka detayı olan elbiseler çok şık duruyor.

 

           Dantel ve işlemler tesettür elbise seçeneklerinde sıkça kullanılan ayrıntılardır. Bu ayrıntılar elbiselerin farklı bölümlerinde yer alabiliyor. Elbise eteğin alt tarafında, kollarda veya yakasında yer alabilir. Tek parça olan elbiselerin kombin edilmesi çok fazla zaman almayacaktır. Ayakkabı, eşarp ve çanta üçlüsünün elbiseye uyum sağlaması yeterli olacaktır. Zor renkli ve desenli elbise modellerinde zemin rengi olarak krem veya siyah tercih edilebilir. Genelde bu iki rengin kullanılması kombini daha başarılı yapabilir.

 

Tesettür Elbiselerinde Geniş Renk Yelpazesi

 

Giyim sektörü sadece ürünlerin modelleri ile değil, renkleri ile de büyük ilgi görüyor. Her bayanın kendi tarzı ve zevki vardır. Bunun doğrultusunda tesettür elbise modellerinde olan seçeneklerde oldukça geniştir. Desenli ve renkli elbiseler sayesinde özellikle yaz aylarında cıvıl cıvıl olmak mümkün. Daha sakin ve tek renk elbise seçenekleri de bulunuyor. Elbise kullanmak için mevsim beklemeye gerek yok. Kış aylarında da elbise tercih edilebilir. Koyu renkler desenler kış ve sonbahar mevsiminde daha çok kullanılmaktadır.

 

Zarafeti ve modern çizgileri ön plana çıkaran pudra ve pembe renkleri bu yılın gözdesidir. Bir diğer seçenek ise bebek mavisi rengidir. Tek rengin yanı sıra rengârenk desenler oldukça trend. Elbiselerin bol kesimli olması tesettürlü bayanların her zaman rahat etmesini sağlayacaktır. Özellikle tesettür elbise modelleri simler, payetler de kullanılmaktadır. Günlük elbise modellerinde ayrıntılar biraz daha arka planda iken, özel organizasyonlar için tasarlanan elbiselerde güçlü ayrıntılar kullanılıyor.

 

Bir cevap yazın