Bu Tunik Modelleri Tarzınıza Şıklık Katacak

Farklı detaylarla tamamlanmış tunik modelleri bayanlar tarafından çok sevilen parçaların başında geliyor. Özellikle yeni sezon tunikleri hem renkli hem çok kullanışlı. Her yerde kendi tarzını ön plana çıkarmak isteyen bayanlar, bu tunikleri mutlaka değerlendirmeli.

 

AYRINTILARDA SAKLI OLAN ŞIKLIK

 

Şıklık her bayan için farklı olsa da, yeni tunik modelleri herkeste hayranlık uyandıracaktır. Ayrıntıların kullanılmasına rağmen, tunikler son derece zarif ve kullanışlıdır. Gipür detayları üst tarafta bulunan ve incili tunik modeli günlük hayatta kullanılabilir. Oldukça şık bir görüntü bu şekilde elde edilebilir. Zarif ve kullanışlı olan bu tunik modelleri özel bir akşam davetinde de tercih edilebilen bir modeldir. Kemer detayı sayesinde çok ince ve sade bir görüntü de yansıtıyor. Bu sezon lazer kesimli tunik modelleri görüntü ile öne çıkıyor.

 

Lazer kesimli tunik seçenekleri klasik tarzını net bir şekilde yansıtacaktır. Özellikle klasik kesimli bir pantolon ile kullanıldığında şık ve modern görüntü elde edilecektir. Yeni tunik seçenekleri her bayanın zevkine uygun olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda bu tunik modelleri sayesinde özgün kombin seçenekleri yaratılabilir. Kravat detaylı tunik modelleri ise görüntüleri hem sade hem de çok hoştur. Yeleği yakma olan şık bir tunik görselliği ile ok güçlüdür. Özellikle de davetlerde bu tunik modelleri ideal bir seçenek olabilir.

 

 

 

KOT TUNİK MODELLERİ DENEMEYE DEĞER

 

Kot tunik seçenekleri bu yıl öne çıkan parçaların başında geliyor. Tunik modellerinin en büyük avantajı ise her tarza uyumlu olmalarıdır. Daha çok günlük hayatta kot tunik modelleri tercih edilebilir. İncili ve gipür detaylı kot tunik seçeneği çok modern görüntü sergiliyor. Son derece kullanışlı olan bu model tunikler yaz aylarında kullanılabilir. Bayanlar kendi tarzlarına katkı sağlayacak ürünlere daha çok ilgi duyuyor. Kot tuniklerin görüntüleri, kesimleri ve kullanılan detayları dolayısı ile herkesin tarzına bir şıklık katabilir. Lazer kesimli kot tunik modelleri de oldukça zarif ve dikkat çekicidir. Hem klasik hem de kot pantolon modelleri ile kot tunikler kullanılabilir. Tunik modellerinde aynı zamanda renk seçenekleri oldukça geniş tutuluyor. Pudra, krem, hardal, beyaz, pembe gibi her rengin tonunu görmek mümkün.

 

Bir cevap yazın