Bu Sezon Hangi Kap Modelleri İle Şıklığı Yakalayabiliriz

Kış sezonunun öne çıkan tesettür giyim modelleri arasında yer alan tesettür kap modelleri, farklı renk ve tasarımlar ile bayanların beğenisine sunulmaktadır. Kap modellerinde uzun kesimler tercih edilirken, kaliteli kumaş kullanımı öne çıkarılmaktadır. Modellerin metal düğme ve birit kullanımı ile oluşturulan modelleri trend ürünler arasında yer almaktadır. Düz kesim ile oluşturulan kap modelleri, metal ayrıntılar ile hareketlendirilir. Özellikle düğmeli modellerde kapşon kullanımı sağlanmaktadır. Oluşturulan metal belirti, trend modeller mürdüm, lacivert, kahverengi, bordo, siyah gibi renkler oluşturularak tasarlanmaktadır. Bu renkler hem sezonun trend renkleri arasında yer almaktadır hem de bayanlar tarafından en çok tercih edilen renkleri oluşturmaktadır.

 

Sezonun Yaratıcı Kap Tasarımları Nelerdir?

 

           Tesettür kap modelleri, kaşe kumaş kullanımı ile meydana getirilmektedir. Kaşe kumaş hem kalitesi hem de kış sezonunda, soğuktan koruya yapısı nedeni ile tercih edilmektedir. Sezonun trend ürünleri arasında yer alan diğer model seçeneklerinde ise kürk kullanımı gerçekleştirilmiştir. Kürk detay kullanımı özellikle yaka ve kol bitimlerinde uygulanmaktadır. Hareketli ve farklı motif detayları ile uygulanan, zarif kürk detaylar, klasik modelleri oluşturmaktadır. Klasik modellerde tercih edilen trend renkler ise mürdüm, kahverengi, bordo ve siyah olarak seçilmiştir. Bu sezon birçok ayrıntının bir arada kullanılması ile oluşturulan kap modelleri dikkat çekmektedir. Özellikle deri, peluş ve fermuar detaylarının bir arada kullanıldığı, kaşe kap modelleri ön planda yer almaktadır. Bu modeller tarzlarını ön plana çıkarmak isteyen şık bayanlar için uygun modellerdir. Kaşe kapların yaka ve kapüşon kısmında kullanılan kürk ve peluş detayları, beden kısmında uygulanan deri şeritler ile tamamlanmaktadır. Bu modeller bordo, vizon, mürdüm, siyah ve haki gibi renkler ile oluşturulmaktadır. Kaşe kabanlarda kırçıllı detayların kullanımı da görülmektedir.

 

           Tesettür kap tasarımları arasında yer alan en yaratıcı modeller arasında ise hakim yaka kap modelleri yer almaktadır. Hakim yaka kap modelleri yaka kısmından kol altlarına doğru gelen bir kumaş kesimi ile oluşturulmaktadır. Bu kesim şekli hakim yaka modelleri oluşturmaktadır. Hakim yaka kap modellerinde bel kısmından oturan ve etek kısmında volanlı bir tasarım tercih edilmektedir. Uzun kap modelleri arasında yer alan hakim yaka kap modelleri, trend ürünlerden biri olarak şekillenmektedir.

 

 

Bir cevap yazın