Bu Sene Tesettür Giyimde Trend Modeller Hangileridir

 

Her daim şık ve zarif olmayı seven bayanlar bu sene da tesettür giyim modasını yakından takip edeceklerdir. Peki, bu sene öne çıkan tesettür kıyafetleri neler ve modelleri nasıl olacak? Merak edilen konular arasında yer almaktadır. İşte senenin tesettür giyim modasında bizi bekleyen yenilikler aşağıdaki gibi olacaktır:

 

 Tesettür Giyimde Tunik Modası

 

Hem şıklığı hem de rahatlığı sebebi ile birçok bayan tarafından severek tercih edilen tesettür kıyafetlerden birisi tuniklerdir. Her sene olduğu gibi bu sene de ilkbahar, yaz mevsiminde tunikli bayanları sokaklarda göreceğiz. Hatta sonbahar ve kış mevsiminde de bu sene kadife ya da kalın kumaştan farklı modeller de tunikler hem dükkanlarda vitrinleri hem de evimizde dolaplarımızı renklendirecek. Sıcak havalarda ise şifon kumaş ve daha ince kumaşları üreticiler tuniklerde kullanacaktır. Spor tunik modellerinde; zımba detayları, çizgi film kahramanları, lazer kesimleri önü kısa arkası uzun modeller dikkat çekecektir. Klasik tunik modellerine ise; taş işlemeleri ile bir ağırlık katılacaktır. Bu sene tunikler de istediğiniz renkleri tercih edebilirsiniz. Çünkü her renk bu senenin modasıdır.

 

 Tesettür Dış Giyimin Vazgeçilmezi Ferace

 

           Tesettür dış kıyafetlerinin en popülerleri arasında ferace yer almaktadır. Pek çok bayanın kış mevsimi dışında diğer zamanlarda severek kullandığı feracelerde en popüler renk ilk üretildiği zamandaki gibi siyahtır. Ancak bu sene feraceler de farklılık yaratmak isteyen üreticiler iki renk ferace modellerini piyasa sürmüştür. İç rengi farklı dışı farklı renkte olan feraceler çift taraflı kullanılabilmektedir. Bu ferace modellerinden bir tane satın alarak iki ferace almış gibi olabilirsiniz. Ayrıca bu yılın trendi olan çiçek desenleri de ferace modellerinde çokça kullanılacaktır.

 

 Tesettür Dış Giyimde Diğer Öne Çıkanlar

 

Tesettür dış giyimde diğer öne çıkan modelleri ise şu şekildedir: Kaban, mont ve ceketler de kürk detayları göze çarpacaktır. Kol, yaka, şapka ve ceplere koyulan kürk eklemeleri bu ürünlere farklı bir tarz katacaktır. Özellikle soğuk kış aylarında tercih edilen kabanlar kürk detaylı olunca bayanların ilgisini daha çok çekecektir. Son olarak ceketlerde jakar kumaş kullanılacaktır.

 

Bir cevap yazın