Bu Kışın En Moda Pardesü Modelleri

pardesüKış mevsiminin yaklaşmakta olduğu şu günlerde tesettürlü kadınlar şimdiden tesettür pardesü modellerine yönelmiş durumda. Tesettür pardesü modellerinde son yıllarda devrim niteliğinde tasarımlar ile üretilerek tesettürlü kadınların büyük oranda ilgisini çekiyor. Tesettürlü kadınlar uygun fiyatlarından ve zaman tasarrufu yapmak için online alışveriş sitelerini daha fazla tercih etmektedir.

 

Deri detayına sahip tesettür pardesü modelleri bu yılın en gözde ve moda trendleri arasında yerini almaktadır. Kumaşta kullanılan deriler gerçek deri olmaktadır. Gerçek deriler ile tasarlanan pardesü modelleri hem kalitenin hem de vizyonun en şık ayrıntıları ile gösterilmesi için ideal standartlara sahip. Tesettür pardesü modelleri % 50 polyester ve % 50 pamuk kumaşlardan üretili gerçekleştirilmektedir. Tesettür dış giyim ürünü olan pardesüler soğuk havalara karşı vücudu ekstra korur ve sıcaklık sağlar. Siyah keçe kullanılarak tasarlanan pardesü modellerini de bütçenizi zorlamadan uygun fiyatlar dahilinde satın alabilirsiniz.

 

Hem uzun hem de kısa yolculuklarda su geçirmez özellikleri sayesinde korunaklı ve konforlu bir giyim ihtiva eder. Moda tasarımcıları ve stilistler tesettür pardesü ürünlerinde hem farklı modellere hem de canlı renkleri çok fazla ön plana çıkardı. Geçmiş senelerde bu tesettür dış giyim ürününde lacivert ve siyah gibi ana ve koyu renkler daha çok ön planda tutulur iken günümüz modasında ise kiremit rengi olmak üzere pek çok canlı ve dikkat çekici renkleri pardesü modellerinde görmek mümkün olmaktadır.

 

 Mevsimlik Pardesü Alternatifleri

 

Saks mavisi ve fuşya gibi marjinel renklerinde yer aldığı tesettür pardesü modelleri kış mevsiminin yanı sıra ilkbahar ve sonbahar mevsimlerinde de tercih edebilir. Pardesü de yer alan düğme detayları ile birlikte ceket modellerine de benzeyen bu ürünler oldukça minimal tasarımları ve hafif yapıları sayesinde özellikle genç tesettürlü kadınların alışveriş listelerinde ilk sıralarda yerini almaktadır.

 

Çamaşır makineleri sayesinde çok rahat bir şekilde yıkanan bu tesettür dış giyim ürününün aynı zamanda hem kurutması hem de ütülenmesi oldukça basit bir işlemdir. Dört büyük düğme ile birlikte farklı bir şekilde stilize edilen tesettür pardesü modeli de sosyal hayat içerisinde tercih edilebilir niteliklere sahiptir.

 

Bir cevap yazın