Bol Paça Kot Pantolon Kombinleri

Kot pantolon her sezon mutlaka vitrinlerde yer alan alt giyim ürünlerinden biridir. Bu pantolon ile oluşturulan kombinler hem rahat hem de modern bir havaya rahatlıkla girebilmektedir. Bol paça kot pantolonlar sezonun en moda kıyafet ürünlerinden biridir.

Özellikle paça ucu kısımlarında bulunan püskül detayları hanımların severek tercih ettiği pantolonlardan biri olmasını sağlamaktadır. Bu pantolonun üzerine beyaz salaş kesim gömlek kombini yapılmaktadır. Beyaz spor ayakkabı ile günlük rahat tesettür kombin oluşturmak oldukça kolay hale gelmektedir.

Dar Kesim Kot Pantolonlar İle Tesettür Kombin Oluşturma

Dar kesim kot pantolonlar, hanımların severek tercih ettiği parçalardan bir diğeridir. Uzun ömürlü pantolonlar olması, pek çok farklı kombine de yol açmaktadır. Yeni sezon ürünlerinden biri olan dar kesim kot pantolonlar, sarı renk uzun düğmeli tunikler ile beraber tesettür kombin oluşturmaktadır. Tuniğin bel kısmına takılan kemer ise belin ve fiziğin daha net bir şekilde ortaya çıkmasını sağlamaktadır. Bu kombin için babet ya da sandalet ayakkabı seçenekleri bulunmaktadır. Uygun çanta ile beraber kullanılarak kombin hazır hale gelmektedir.

Salaş Kesim Kot Pantolon Tesettür Kombini

Salaş kesim kot pantolonlar, sezona damgasını vuran alt giyim ürünlerinden biridir. Beline takılan ince kemer ile muhteşem görünüm yaratan bu pantolonların üzerlerine beyaz ya da krem renklerinde tesettür bluz giyilmektedir. Bluzun da salaş kesim tasarlanması yapılan kombinin rahatlığını ön plana çıkarmaktadır. Bu sezon içerisinde tercih edilen dolgu topuk ayakkabılar ile hasır çantalar, tesettür kombin görünümünü tamamlamaktadır.

Yüksek Bel Kot Pantolonlara Uygun Tesettür Kombin Önerisi

Yüksek bel pantolonlar, her sezon olduğu gibi bu sezon da sevilerek giyilmektedir. Yüksek belin kişiye vermiş olduğu rahatlık ile farklı pek çok kombin oluşturulmaktadır. Kısa kesim bol gömlekler ile yüksek bel pantolonlar güzel bir uyum içerisine girmektedir. Bu kombinde topuklu ayakkabı seçimi kombinin modern bir havaya girmesini sağlamaktadır.

Sezonun çanta modasından biri olan küçük renkli omuz çantaları ile bu kombin modaya uygun bir hal almaktadır. Aynı zamanda tafta kumaş şal seçimi yaz ayları için tesettür kombin oluşturmak isteyen hanımların ilk seçenekleri arasındadır.

 

Bir cevap yazın