Bluz ve Gömlek Modelleri

Bayanların gardroplarında onlarca gömlek ve bluz bulunmaktadır. Giyim olarak bluzlar ve gömlekler en kolay ve rahat kıyafetler arasında yer alır. İster çalışan bayan olsun ister ev hanımları olsun tesettür gömlek ve bluzlar ihtiyaçtır.

Moda Selvim bu ihtiyaçları karşılamak adına bol çeşit ve en uygun fiyatları her zamanki gibi müşterilerine sunuyor.

Gömleklerde inceleyeceğimiz bazı modeller arasında yer alan yakası deri garnili gömlek 3 renkte satılmaktadır. Sarı, pembe ve somon renkler.

tesettür gömlek

 

 

Deri garnili gömlekler resimde göründüğü gibi şık bir etek üzerinde denenmiş. Kumaş olarak muz krep malzemedir. Yeni sezon ürünüdür ve astar kullanılmamıştır. Astar olmaamsından dolayı hafif ve yaz ayları için uygun bir gömlektir. Yaka kısmında kullanılan siyah deri şık bir görünüm vermektedir. Fiyat ise sadece 29,90 TL’dir.

 

bluzBluzlarda ise fiyonk detaylı bluzlar, dikkat çeken yine çık bir model. Yakası parlak küçük boncuklarla zarif şekilde süslenmiş abartıya kaçılmadan tasarlanmıştır. Sade ama şık oluşu günlük kullanımlar için uygundur. Kıyafetten ayrı olmadan birleştirilmiş fiyonk ayrıntı, sevimlilik ve hareket katıyor.

Bluz concord ithal kumaştan yapılmıştır. Boy yüksekliği 65 cm’dir. Yazlık bir model olmasından dolayı astarsızdır. Bu nedenle serin, hafif ve rahattır. Bordo, siyah ve lacivert renklerde tasarlanmıştır.

 

 

Tasarımlar her ne kadar sade ve güncel kullanıma uygun olsa da, davetlerde veya özel günlerde kıyafetlerinizi daha şık ve gösterişli bir hale sokabilirsiniz. Tesettür giyim olarak yapacağınız kombinler sınırsızdır diyebiliriz. Giyeceğiniz herhangi bir gömlek üzerine çok şık bir ferace veya tunik ve bu üst giyim taşlarla süslenmiş ise dikkat çekici olabiliyorsunuz. Sınırsız oluşturacağınız kombinler Moda Selvim ile çok kolay.

 

Giyimimizde fark yaratmak isterseniz prenses kollu gömlekleride tercih edebilirsiniz. Gayet gömlek modelidüz, dar kesim ve yuvarlak yaka olan gömlekler, geniş ve rahat prenses kol denen modeller bulunmaktadır.

Kumaş olarak kasandra kullanılmıştır. Resimde görünen beden 38’dir. Yazlık sezon olmasından dolayı astarsızdır.

Renk olarak yeşil, somon, pembe, siyah, beyaz, mor, su yeşili, tütün rengi bulunmaktadır. Seçim yapacağınız renklere uygun başörtüleri yine Moda Selvim’de bulunmaktadır.

Prenses kol gömleğe sahip olmak isterseniz fiyatı sadece 49,90 TL’dir.

Bir cevap yazın