Birçok Farklı Kategoride Tesettür Dış Giyim Ürünleri

tesettür dış giyimHanımlar tarafından özellikle sonbahar ve kış aylarında mevsimlik olarak da tercih edilebilen tesettür dış giyim modelleri kış kreasyonu kapsamında yenilenen ürünleriyle görücüye çıktı. Özellikle kaban ve kap gibi modellerin sportif giyim meraklıları için güncellenmiş tasarım örnekleri dikkat çekiyor. Bayanlar ürün ve fiyat karşılaştırması da yaparak her alanda olduğu gibi tesettür dış giyim alanında da bilinçli alışverişlerin altına imzalarını atmaya devam ediyor.

 

 Tesettür Dış Giyimde Yeni Kaban ve Kap Modelleri

 

Hem düğmeli hem de beli bağcıklı olan kaban modelleri bu sıralar yoğun bir ilgiyle karşılanıyor. Düğmeleri kabanların önünü kapatmak için bağcıkları ise estetik beğeniler doğrultusunda değerlendiren hanımlar bu ürünlerden son derece memnun. Kapüşonlu kabanlar da sunduğu ürün konforu nedeniyle tercih sebebi. Özellikle aniden bastıran yağmur gibi kış etkilerinde bu kapüşonlar kabanların arka kısmından çıkarılarak kullanılabilir. Yine aynı şekilde soğuk rüzgarlara karşı da bu ek kaban kısmı değerlendirilebilir standartlara sahip. Kapüşon kısmı aynı zamanda kürk yaka olduğu için tasarım açısından da fark yaratıyor. Yeni kap seçenekleri arasında önü britli kaşe kaplar yer alıyor. Laci, mürdüm ve siyah gibi koyu renkler britli kaşe kaplarda yüksek oranda talep ediliyor. Göğsü cepli kap modelleri de bu kategoride bir başka alternatif. Bu ürünler 3 al 2 öde kapsamında olup ekonomik alışverişlerin de uğrak adresleri arasında bulunmaktadır.

 

 Tesettür Dış Giyimde Panço ve Pelerin Seçenekleri

 

Hanımların dış giyim alanında yıldan yıla daha çok artan bir ilgiyle inceledikleri ve sipariş verdikleri diğer ürünler panço ve pelerin isimleriyle takdim ediliyor. Kaşe düğmeli pançolar özellikle genç kuşak tarafından giyilirken hardal rengine kadar uzanan geniş bir seçki olanağı da sunuyor. Vizon ve balık sırtı olan pançolar da pelerin olarak kullanılmaya hazır.

 

 Tesettür Dış Giyimde Ferace Seçimleri

 

Peluş nakışlı kışlık feraceler hissettirdiği nostaljik etkiler sayesinde bayanların alışveriş listelerinde ilk sıralarda bulunuyor. Laci ve siyah gibi karakteristik renklerin yanı sıra son yılların gözde rengi olan pudra renkli kışlık feraceleri de mağazalardan bulmak mümkün. Haki, bordo ve mürdüm renkleriyle zengin seçimler ferace modellerinde kendini gösteriyor.

Bir cevap yazın