Birbirinden Zarif Tesettür Abiye Modelleri

Özel günlerde genellikle tesettür abiye modelleri tercih edilmektedir. Bu gibi günlerde kadınlar daha şık ve zarif görünmek isterler. Eskiden tesettür abiye çeşitleri oldukça azdı ve insanlar bu tarz elbiseleri bulmakta oldukça zorluk çekmekteydiler. Fakat günümüzde artık pek çok çeşit tesettür abiye modelleri bulunmaktadır.

İstediğiniz tarzda ve şıklıkta tesettür abiye modelleri bulabilirsiniz. Mücevhere bile gerek duymadan oldukça şık bir şekilde davetlere, düğün ve nişan gibi organizasyonlara katılabilirsiniz.

Tarzınıza Uygun Tesettür Abiyeler

Tesettür abiye seçerken şıklığı yanında rahatlığı da oldukça önemlidir. Kimse özel bir günde rahatsız bir elbise yüzünden kötü vakit geçirmek istemez. Bu sebeple tesettür abiye seçerken bedeninize uygun rahat modelleri tercih etmeniz önemlidir. İçerisinde kolay hareket ettiğiniz elbiseler ile daha rahat edersiniz.

Tesettür abiye seçerken şıklıktan önce rahatlık ön planda olmalıdır. Tabi seçtiğiniz elbisenin şıklığı da önemlidir. Abiye elbise seçerken teninize yakışan renkleri tercih edebilirsiniz. Ya da son zamanlarda moda olan renklere de bakabilirsiniz. Bu yıl mor renkleri oldukça modadır. Gümüş ve altın rengi elbiselerin de modası asla geçmemektedir.

Tesettür Abiye Modelleri

Tesettür abiye olarak oldukça zarif modeller üretilmektedir. Bu elbiseler içerisinde bir kuğu zarafetinde görünebilirsiniz.

Dantelli abiye modelleri her yıl oldukça fazla tercih edilen modeller arasındadır. Dantelli abiyeler çok zariftir ve her türlü kumaşa uyum sağlayabilmektedir. Danteller genelde abiyelerin kol ve yaka kısımlarında çok fazla kullanılmaktadır.

Dantel detayları hoşunuza gidiyorsa bu tarz abiyelere bakabilirsiniz. Güpürlü modellerde abiye elbiselerinde çok fazla tercih edilmektedir.

Geleneksellik ve Modernlik Bir Arada

Tesettür abiyelerde son zamanlarda geleneksel ve modern desenler bir arada kullanılarak farklı bir tarz elde edilmektedir. Farklı model arayışı içerisindeyiz bu tarz abiyelere de bakabilirsiniz. Bu sayede farklı tarzınız ile bütün gözler sizin üzerinizde olur.

Klasik tarzdan vazgeçemeyenler içinse klasik model abiyeler bulunmaktadır. Sade ve zarif tarzınıza uygun klasik modelleri de tercih edebilirsiniz. Klasik tarzda abiyeler özellikle resmi davetler için çok uygun olmaktadır.

Salaş modelleri tercih edenler içinse İspanyol kol denilen bol kollu abiyeler bulunmaktadır. Bu abiyeler de oldukça değişik ve şık modellerdir.

 

Bir cevap yazın