Birbirinden Şık Yeni Sezon Tesettür Elbiseler

Tesettür elbiseler her sezon yenilendikçe de gösterişli olmaya devam ediyor. Her ortama uygun modelleri bulunan tesettür elbiseler yeni sezona da hareketli bir başlangıç yaptı. Bu sezonun hit kumaşı ise şifon kumaş ve desenli modeller oldu. Uçuş uçuş ve oldukça havalı görüntüleri olan şifon tesettür elbise hem günlük hem de şık ortamlar için kombinlenebiliyor. Ayrıca yalnızca şifon değil farklı kumaşlardan da tesettür elbiseler üretiliyor. Bu sezonun renkleri ise oldukça canlı dururken bazı düğmeli tesettür elbiseler kot görünümlü oluyor ve altlarında açık renkli boru paça pantolonlarla kombini tamamlıyor.

Şifon Elbiselerin Kullanımı

Şifon kumaşlar genellikle abiyelerde kullanılsa da son yıllarda günlük elbiselerde de oldukça geniş kullanım yeri buluyor. Uçuş uçuş bir tarzı olan şifon tesettür elbise özellikle genç kadınların en çok kullandığı kumaş tarzı oluyor. Bu sezonun en çok tercih edileni ise içerisinde çiçek deseni bulunan kumaşlar olmuştur. Şifon elbiseler o kadar rahattır ki tenle uyum sağlaması çok kolay ve dikkat çekicidir. Şifon kumaşta renkler daha canlı durmakta ve alacalı görünmektedir. Hem parlaklığı hem de duruşu oldukça şık olmaktadır.

Şifon Elbise Kombini

Elbise kombini her ne kadar kolay olsa da şifon elbiseleri kombinlemek biraz daha zordur. Çünkü şifon ayakkabı her tarz ayakkabı ve çantayla kombinlenememektedir. Şifon elbiseler genellikle parlak ve elbisede ağırlıklı olarak bulunan renkte ayakkabı ile kombinlenmektedir. Çantalar da günlük çantaların en küçük boyutuyla kullanıldığında şık durmaktadır. Ağır bir görüntüsü olan şifon elbiselerin içerisinde bulunan renklerden en açık tonda şal kullanımı önerilmektedir.

Tesettür Elbiselerin Farklı Kumaşlardaki Modelleri

Şifon elbiselerde genellikle tüm modeller birbirine yakın olmaktadır. Ancak öteki türde kullanılan kumaşlarda kategori oldukça geniştir. Kemerlerinde, kollarında, yaka kısımlarında ya da elbiselerin uçlarında detaylar değiştikçe elbise farklı hallere bürünmektedir. Kumaşın duruşu da elbisenin ağırlığını etkilemektedir. Ayrıca tesettür elbiselerin kullanımının sık olmasının diğer bir nedeni ise elbisenin her vücut tipine göre kullanım kolaylığı sağlamasıdır. Kilo problemi olan kadınlar en çok bu parçaları beğenerek tercih etmektedir.

 

 

Bir cevap yazın