Birbirinden Şık Tesettür Tunik Modelleri

Kadın giyim sektörü her geçen gün gelişiyor. Birbirinden farklı zevklere hitap eden tunik modelleri farklı zamanlarda farklı kombinler yapılıyor. Özellikle tesettürlü hanımlar giydikleri tunikler ile oldukça şık ve zarif görünüyorlar. Birbirinden farklı kıyafetler uygun parçalar ile tamamlandığında güzel bir görünüm oluşturuyor. 7’den 70’e her kadına hitap eden kıyafetler içerisinden en doğru olanı tercih edilmeli. Kadınlar, tunik seçimlerinde kendilerine yakışan modelleri tercih etmeliler. Ayrıca bu tuniklerin doğru pantolon ve ayakkabı ile birleştirilmesi de oldukça önemli.

En Şık Tesettür Tunik Modelleri

Tunikler en rahat giyilen kıyafet modellerinin başında geliyor. Çünkü hanımlar özellikle tesettür tunik modelleri içerisinde en uygun olanını seçmek istiyorlar. Tuniklerin altına ise tayt ya da pantolon tercih ediliyor. Bu kombin de günlük yaşamda spor ayakkabı ile tamamlanıyor. Özel davetler için seçilen tuniklerde ise tül ve dantel detaylar ön plana çıkıyor. Pul ve payetler ile süslenen tunikler oldukça şık görünüyor. Bu tesettür tunik modelleri ise özel gecelerde ve davetlerde tercih ediliyor.

Tesettür Tuniklerin Bakım ve Temizliğinde Nelere Dikkat Edilmeli?

Hanımlar tesettür tunikleri tercih ederken kolay yıkanabilmesine dikkat etmeliler. Tuniklerin üzerinde yazılan bakım ve temizlik talimatı doğrultusunda temizliği yapılmalı. Özel davetlerde giyilen tunikler daha hassas kumaşlarda yapılmıştır. Bu nedenle de kuru temizleme yapılması önerilir. Günlük yaşamda giyilen tunikler ise çamaşır makinesinde düşük devirde yıkanabilir. Ayrıca bu tunikler soğuk su ile elde de yıkanabilir. Ayrıca tunikler düşük ısıda hassas bir şekilde ütülenmelidir.

Tesettür Tunik Modelleri Nasıl Kombin Yapılmalı?

Tesettürlü hanımlar tunik modellerini kombin yaparken son derece dikkatli davranmalılar. Özellikle gece bir özel davete gidilecek ise şık ve zarif görünmek önemlidir. Bu nedenle sade ve şık bir görünüm elde edilebilir. Bunun için pul ve payetli tunikler şık bir kumaş pantolon ile kombin yapılır. Bu kombinin altına ise topuklu ayakkabı giyilmeli. Ayrıca küçük ve şık bir çanta kullanılmalı. Günlük yaşamda genellikle triko tunikler tercih edilir. Bu tuniklerin altına tayt ve ya pantolon giyilebilir. Bu kombin spor ayakkabı ile de tamamlanır.

Bir cevap yazın