Birbirinden Şık Tesettür Abiye Modelleri

Tesettürlü hanımlar özel günler için abiye kıyafet seçimlerine dikkat etmeliler. Kendilerine en yakışan modelleri seçerken, abiyelerin yıkama koşullarına da mutlaka bakmalılar. Günümüzde moda sektörü her geçen gün gelişiyor. Birbirinden farklı modellerin ve renklerin yer aldığı sektörde tesettürlü hanımlar için de oldukça şık abiye modelleri mevcut. Bu nedenle abiye kıyafet tercihleri de her geçen gün değişkenlik gösteriyor. Günümüzde tesettür abiye kıyafetler farklı renk ve modelleriyle vitrinleri süslüyorlar.

 TESETTÜR ABİYE KIYAFET SEÇİMİ NASIL YAPILMALI?

 Günümüzde tesettür kıyafet alınırken, daha çok moda renkler ve modeller göz önünde bulunduruluyor. Oysa kişisel zevkler ve beğeniler dikkate alınmalı. Bu sayede daha şık ve güzel bir görünüm elde edilecektir. Tesettürlü hanımlar abiye kıyafet seçerken gidilecek yere göre abiye kıyafetler almalılar. Mesela özel bir davete gidilecekse daha resmi ve sade abiye kıyafet modelleri tercih edilmeli. Ama düğün ve kına gibi bir yere gidilecekse şatafatlı ve gösterişli abiye kıyafetler tercih edilebilir. Abiyeler kişinin tam vücuduna göre olmalıdır.

 ABİYE KIYAFETLER MUTLAKA DENENEREK ALINMALI

 Ne çok bol ne de çok dar abiye kıyafetler tercih edilmemelidir. Bu sayede en doğru abiye kıyafet seçimi yapılabilir. Bu da kişiyi oldukça şık bir görünüme kavuşturur. Abiye kıyafet seçimi kolay gibi görünse de aslında oldukça zordur. Çünkü herkes tarafından beğenilen modeller kişiden kişiye göre değişir. Abiye kıyafetler herkeste aynı görüntüyü yaratmayabilir. Bu nedenle kıyafeti vitrinde beğenip almak yerine mutlaka denemek gerekir. İnternet alışverişlerinde de abiye kıyafetler kişide farklı bir görüntü yaratabilir. Bu nedenle de son derece dikkatli olmakta fayda var.

 ABİYE KIYAFET BAKIMI VE TEMİZLİĞİ NASIL OLMALI?

 Tesettürlü hanımlar abiyelerin temizliğine dikkat etmeliler. Her kullanımdan sonra abiye kıyafetler kuru temizlemeye verilmeli ve kılıflarına konularak kaldırılmalı. Ayrıca tesettür abiye modellerinin üzerinde yazan kullanma talimatları mutlaka iyice okunmalı.Bu kullanma talimatları dikkate alınarak temizliği yapılmalı. Abiye kıyafetler kesinlikle çamaşır makinesinde yıkanmamalı. Çünkü çamaşır makinesinde yıkandıklarında hem eskir hem de ömrü daha kısa olur. Bu nedenle tesettür abiyelerde bakıma ve temizliğe de ayrıca önem verilmelidir.

Bir cevap yazın