Bayanların Bir Numaralı Tercihi Ferace

feraceGünlük konuşma dilimizde birçok kişinin ağzından duymuş olduğumuz feraceler nasıl bir ilgiye sahiptir.

 

Tesettürlü bayanların en rahat ettikleri kıyafetlerden biri olan feraceler, hem sıcak havada rahatlatıyor ve terletmiyor aynı zamanda kışında modeline göre sıcak tutuyor. Bayanların dolapların eksik olmayan feraceler yılın 12 ayı giyilebilecek türlerde ve modellerde mevcuttur. Bayanlarımızın günlük organizasyonlarda, çalışma hayatımızda, ibadetimizde bugün ne giyeceğim derdi tasası olmadan sizlerde ferace alabilir ve bu rahatlığa kavuşabilirsiniz.

 

Bütün bayanların derdi olan temizlik yönünden ferace nasıl yıkanmalı?

 

Bilimsel olarak kanıtlanan verilere göre feracelerin çok hassas kumaşlar olduğu belirlenmiştir. Yüksek teknoloji mikrofil dokuma yöntemi ile üretildikleri için son derece hassas ve narin kumaşlardır. Peki, ne yapmalıyız? Birinci seçenek “Kuru Yıkama” yapılmalıdır. İkinci seçenek ise ılık suda bekletilerek “Elde Yıkamadır her elbiseler dede olduğu gibi makinelerinizin el yıkama ayarını ayarladığınız vakitte suyun sıcaklığı 40 dereceyi geçmemesi gerekmektedir. Büyüklerimizin vazgeçilmezi olan Çamaşır Suyunu kesinlikle kullanmayınız.

 

Her model ferace için farklı bir yıkama biçimi vardır. Taşlı, nakış dokumalı, baskılı feraceler, pullu ya da aksesuarlı modellerde ters çevirip yıkamanız ve ütülemeniz daya uygun olacaktır. Tekrar belirtmeliyiz ki hem ütülemede hem de yıkamada suyun ve ütünün ısısına dikkat etmeniz çok önemlidir aksi taktirde feracelerin kumaşları çok hassas olduğu için kumaşa zarar verilebilir.

 

Alınan feracelerin dayanıklılık yönünden ne kadar dayanıklı?

 

Yukarıda bahsettiğimiz iki yıkama türünde gerçekleştirdiğiniz taktirde aksesuar ve renk atma ya da çekmek deforme olma sorunlarına karşı 0 başarı sağlayabilirsiniz.

 

Bayanlar için ferace ne kadar önemli?

 

Şıklığı ve asaleti bir arada yakalamak isteyen hanımlar için ilk seçim feracelerdir. Hanımların dış görünüşleri üzerinden büyük bir fark yansıtan feraceler bayanların geçmişten bugüne kadar var olmayı başarmış şık, güzel, rahat bir giysidir. Her ailenin önemli olarak ilgilendiği bütçe yede uygun olan feraceler bulunmaktadır.

 

Feracelere nasıl ulaşabilirsiniz?

 

Günümüzde birden fazla yöntem mevcuttur, internetten online olarak alabilir, mağazaları dolaşabilirsiniz.

 

Feracelerde ödeme yöntemleri nasıl gerçekleşir?

 

İnternetten online alış verişlerde kredi kartı, havale ve kapıda ödeme seçenekleriyle müşterilerinin cazibesini çekmektedir. Mağazalar dada kredi kartı ya da nakit olarak ödeyip alış verişlerinizi tamamlayabilirsiniz.

 

 

Bir cevap yazın