Bayanlara Özel Çantalar

bayan-cantaÇantalar bayanların her dönem kullandıkları aksesuarlarından biridir. Doğru ve yerinde kombinler yapıldığında da güzel bir şekilde ortaya çıkarılır. Bayan çanta için ise en çok tercih edilenler daha büyük ve salaş tarzlar. Ancak bunların yanında şık ve resmi çantalar, el çantaları mektup çantalar gibi çantalar da oldukça sık tercih ediliyor. Spor çantaların yanında bu tip çantalar da pek çok kombine uyabilen aksesuarlar oldu.

Bayan çantaları eşya taşımak ve ihtiyaç olarak kullanılmanın yanı sıra daha çok kıyafetleri tamamladığı için taşınıyor. Özellikle gençlerin büyük ilgi gösterdiği bu çantalarda en iyi tarz ve giyinme rekabeti olduğu için fiyatları da çoğu zaman el yakıyor. Ucuz ve uygun fiyatlara da bulunabilen bu çantalar fiyata göre kalitenin arttığı düşünülerek satışı artıyor.

Ancak aynı çantayı farklı bir markayla daha uygun fiyata alabilecekken boş yere para harcamak yersiz çünkü kalite güzellik ve şıklık çoğu zaman fiyatla ölçülmüyor. Bayan çanta için en önemli koşullardan biri giyilen kıyafeti tamamlamak ve şıklığa şıklık katmak olmalıdır. Bu tabiki önemlidir ancak ihtiyacı karşılaması da göz ardı edilmemelidir.

canta2Çantalar yapıldıkları maddeler ve kumaşlara göre üzerlerindeki aksesuarlara göre fiyat değişimi gösterebilirler. Büyüklük ve küçüklük çanta fiyatları için çok etkileyici bir özellik değildir. Daha çok madde kalitesi ve kullanılan malzeme önemlidir. Deri çantalar da oldukça cep yakar şekildedir. Ve gerçek derilerin kullanımı için pek çok hayvanın katledilmesi sebebiyle de kullanılması asla önerilmez.

Bayan çantalarında her tarz ve zevk için farklı tasarımlar bulunmaktadır. Pek çok bayan da bu tasarımları kendine uyduramadığında atık maddelerle kendilerine uygun çantayı tasarlayıp yapabilirler. Kumaşlar, düğmeler, boncuklar ve daha pek çok materyalle yapılabilecek bayan çanta tasarımları hem özgün hem ekonomik hem de yeni bir tarz şeklinde kullanılabilir.

Yeni modeller ve tarzların kullanımında bayanların talepleri de önemlidir. Yapılan tasarımlar ve ortaya çıkan ürünler piyasada ise oldukça ilgi görmektedir. Bayan çantalarda istenen her model ve çeşit bulunamayabilir. Bu durumda da yeni tasarımlar ve öneriler ortaya atılmalıdır.

Resimde gördüğünüz Miray bayan siyah çantadır. Özellikleri:

Kumaş Bilgisi : Suni deri
Ürün Ölçüleri
En : 35 cm
Boy : 25 cm

Fiyatı: 59 TL

Bayan çanta modellerimizi incelemek için tıklayınız.

Bir cevap yazın