Bayanlar En Çok Hangi Tesettür Abiye Modelini Tercih Ediyor?

 

Özel günlerinin vazgeçilmez giyim tercih olan tesettür abiyeler bayanlar için farklı modellerle beraber farklı dizaynlar sunuyor. Bu modeller içinde bayanların en çok tercih ettiği tesettür giyim abiye modellerini mercek altına aldığımız da öne çıkan abiye modellerini bu şekilde inceleyebiliriz.

 

 Şifon Kuyruklu Abiye Elbise

 

           Tesettür giyim fırsatları arasında zarif tasarımı ve hassas görünümü ile öne çıkan abiye modellerinden biri olan şifon kuyruklu abiye elbise renk tercihi olarak bayanlara özel seçimler sunduğu gibi tasarım tercihi olarak da değişik formatta tasarımları ile bayanlara fırsatlar sunuyor. Bu modelin renk tercihi olarak mürdüm, siyah, pudra ve beyaz renkleri sunulurken model tercihine göre mürdüm – gold, siyah – beyaz ve pudra – mavi gibi elbise ve dantel arasında renk farkı olan modellerde ikili renk tasarımları ile bayanların tercihi oluyor. Bayanlar abiye tercihini yaparken kıyafetin giyilecek ortamın nasıl bir ortam olduğuna göre bu renk geleceğini yaparken şifon kuyruklu abiye modelinde dantel ve nakış detayları da bayanların tercihine göre kullanılabiliyor.

 

 Dantelli Abiye Elbise

 

Bayanların tercih ettiği ve birçok davet ortamı için kullanılan abiye modellerinden biri olan dantelli abiye elbise tasarım unsuru olarak zengin tercihler sunduğu gibi renk tercihi olarak da farklı renkte tasarımları ile bayanlara alternatifler oluşturuyor. Tesettür giyim modellerinin zarif tasarımı olan abiye kıyafetler modellerinde öne çıkan bu model etek kısmında bulunan çarpıcı dantel detayı ile özel bir tasarım oluşturuyor. Farklı modellerde göğüs kısmında ve kol kısmında bulunan dantel detayı ile dantel tasarımlı abiye modelleri seçeneği oluşturan bu model klasik giyim seven bayanların tercihi oluyor.

 

 Yarım Kuyruklu Abiye Elbiseler

 

Yarım kuyruklu abiye elbise modelleri bayanların davet, nişan, düğün ve yemek gibi ortamlarda giyilebildiği özel bir tesettür giyim abiye modeli tercihidir. En çok kullanılan abiye modellerinden biri olmasının sebebi olan işlevsel tasarımı sayesinde her renk tercihinde şık görünüm oluşturuyor. Tek renk tercihi ile sade bir tasarım oluşturan bu model krem renkli eşarp ile kombinleme imkânı oluştururken ön kısmında bulunan kısa açıklık ile topuklu ayakkabının ön planda olmasını sağlıyor. Böylece krem renkli ayakkabı ve krem eşarp ile oluşturulan kombin çarpıcı bir görünüme kavuşuyor.

 

 

Bir cevap yazın