Bayan Tesettür Ceket

Bayanların giyim üzerine tartışmaları bitmez, modelleri hiç bitmez, yeni tarzlar, yeni giyim modaları tam olarak çoğunlukla bayanlar için tasarlanmış diye düşünüyorum. Öyle ya biz bayanlar erkeklerden daha çok özen gösteriyoruzdur belki de, hatta çalışan bayanlar için her güne yeni bir kıyafet, değişik kıyafet, gerekebiliyor. Peki, giyim denilince sadece açık bayanları kast etmiyoruz. Elbette tesettürlü bayanlarımızda eklemek istiyoruz.

Giyim konusunda onlara da moda hakkında yer veriliyor ve etek olsun, eşarp olsun ceket, tunik vs. olsun yıl içerisinde onlar içinde moda olacak kıyafetler mevcuttur. Çoğu zaman bayanların tamamlayıcı kıyafetleri cekettir. Tesettürlü bayanlar etekle kombin yaparak, giydiğinde daha da çok yakışmaktadır. Çoğunluğu keten ve kadife kumaş ile tasarlanmış tesettür ceket bayanların kurtarıcı bir kıyafetidir.

Tesettürlü bayanlar, pantolonla kombin yapmak için genelde uzun, dize kadar olan ceketleri tercih etmektedir. Tabi bunlar sadece günlük olarak kullanılan modeller değildir. Gece kıyafetlerine uygun modelleri, hatta spor kıyafetleri içerisinde dahi tesettür giyime önem verilerek tasarlanmıştır. Bu yıl süet ve deri detaylı ceketler moda olacak sanırım. Her bayana, her tesettür giyimi tamamlayacak ve yakışacak modeller ile sokaklarda görülmeye başlandı bile. tesettür ceket genellikle çalışan ve kapalı olan bayanlar için kurtarıcı ve şık gösterecek parçalardan biri diye düşünüyorum.

Bayanlar öyle güzel kombin yapıyor ki, eşarplarıyla, etekleriyle hem günlük kullanılabiliyor hem de şık olunabiliyor. Günümüzde artık tesettür internet sitelerinde her modeli ve farklı tarzlarda çeşitleri bulunmakta ve internet siteleri hem kapınıza kadar kargo ile göndermekte hem de güvenli alışveriş sağlamaktadır.

Tesettürlü bayanlar için farklı bir şey yok diyorsanız yanılıyorsunuz. Alışılmışın dışına çıkmaya ne dersiniz. Örnek verelim mesela, artık yemeğe giderken günlük giydiğiniz sade ceketten vazgeçin ve gece kıyafetleri olarak tasarlanmış ceketleri deneyin. Hatta ve hatta deri ceketler ile de çok şık gözükebilirsiniz.

Malum deri ceketler sadece açık bayanlar için üretilmedi, tesettürlü bayanlar içinde üretildi ve bayanlar tesettürlü olarak deri ceket giyemez diye bir kural yoktur. Hem sportif olarak gözükün hem de modaya ayak uydurun hanımlar. Eteklerle, elbiselerle ve pantolonlarla kombinlenebilecek tesettür ceketler arasında kot ceketlerde mevcuttur. Elbette bayanlar, hem spor hem de şık tarz yaratmak sizlerin elinde. Müthiş kombinlerle, istenilen şekildi tesettür ceketi kullanarak tarz olabilirsiniz hanımlar.

 

 

 

 

 

Bir cevap yazın