Bayan Panço Modelleri

pancoPanço deyince akla geniş kolsuz veya geniş kollu bileklerde birleşen farklı kazaklar geliyor. Pek çok kadının son zamanlarda özellikle de soğuk kış günlerinde vazgeçilmezleri arasına giren pançolar hemen hemen her tarza ve zevke uyum sağlayabilen pek çok kombinle kullanılabilen aksesuarlardan birisi oldu. Kalın kışlık modellerin sık tercih edilmesinin yanı sıra daha ince yazlık transparan ve değişik pek çok modeldeki pançolar da yine sıkça tercih ediliyor. Bu yüzden de her vitrin camında her mağazada alıcısını kolayca buluyor.

Bu pançolar arasında kendine ve tarzına uygun bir panço bulamayan bayanlar ise kendi tasarımlarını yapıp bunları hayata geçiriyor. Aynı zamanda da elinden iş gelen diğer bayanlar kendi pançolarını kendi zevklerine göre örüyor. Daha çok örgü modelleri tercih edildiği için kış günlerinde daha fazla alıcı bulan pançolar için kapüşonlu ve uzun modeller daha çok ilgi görüyor.

Yazın da panço modasının devam etmesi için farklı modeller de çıkmaya başladı. İnce ve gayet kullanışlı pançolar yağmurluk şeklinde de satılabiliyor. Bahar ve yaz aylarında da bu modayı sürdürmek isteyen bayanlar bu pançolara oldukça fazla ilgi gösteriyor. Hemen hemen her mağazada gayet uygun fiyatlara satılan çeşit çeşit panço modelleri alıcılarıyla buluşmaya devam ediyor.

Spor giyimin vazgeçilmezleri arasına girmeyi başaran pançolar serin günlerde bayanlara kurtarıcı oluyor. Hem şık ve sade görünümü hem de rahatlığı sayesinde oldukça fazla şekilde üretilmeye devam ediyor. Her renk ve modelde her tarz ve zevke uygun pançolar vitrinlerde sergilenmeye uzun süreler devam edecek gibi görünüyor.

Kadınların soğuk günlerde başlarından geçirerek kullandıkları genelde kazak tarzındaki pançolar sade beyaz bir badi ve kot pantolonla birlikte rengine ve modeline uygun bir ayakkabı ile kullanıldığında mükemmel bir şıklığı ortaya çıkarıyor. El örgüsü tipinin daha çok tercih edildiği bu zamanlarda alıcılar kendi tasarımlarını kendileri yapıp örgü işine girişebiliyor. Uygun ve cüzi fiyatlara çok yerde bulunabilecek pançolar her bayana vücut tipi ve yaşı fark etmeksizin çok yakışıyor.

Tesettür giyim modelleri hakkında yazımızı buradan okuyabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın