Bayan Çanta Modelleri Moda Selvim’de

bayan-cantaBayanlar giyimlerine önem veren ve vermeyi seven varlıklardır. Giyimlerinin uyumlarında gösterdikleri özeni ayakkabı ve çantalarında da göstermektedirler hatta bu konu da takıntılı olanları da yok değil. Kimi bayanlar ayakkabı konusunda hassa ve bir takım takıntılarda bulunurken kimileri de bayan çanta konusunda hassasiyet göstermektedirler. Her yaş grubuna göre üretilen bayan çantalar her giyime ve estetiğe sahip olarak üretilmektedir.

Bayanların en çok uğradıkları yer olan bayan çanta mağazaları her alışveriş merkezinin ya da caddenin başında bulunan ve her gün yüzlerce kadının girip alışveriş yaptığı popüler yerlerdir. Özellikle çalışan bayanlar başta olmak üzere giyimine ve süsüne dikkat eden her bayan çanta alma konusunda seçici ve en doğru seçimi yapmakla uğraşmaktadırlar.

Çantalar birçok çeşit kumaştan yapılmakta ve birçok sekle sahip olarak piyasaya sürülmektedir. Hatta yazlık ve kışlık kumaşlardan üretilen ve yaz ve kış aylarında kullanılmak üzere seçimler de yapılmasını sağlarlar. Yazın genelde renkli çantalar ağırlıklı olarak kullanılırken kışın daha ağır renkler tercih edilmektedir siyah kahve gibi.

bayan-canta-2Deri çanta kumaş çanta el işlemeli çantalar çeşitli desenlerle çizilmiş çantalar gibi çeşit çeşit bayan çanta bulunmaktadır. Bayanların zaman zaman sadece telefon ve paralarına yetecek kadar ufak çantalar kullandıkları zaman zaman ise kocaman bavul şeklinde çantalar takıp içlerine birçok ürün koydukları çantaları vardır. Her bayanın en az beş çantası hatta bazı bayanların çanta koleksiyonları dahi vardır.

Giyimlerinde seçici davranan bayanlar çantalarının da bu giyimlere uyan renkte ve özellikte olması ve kombinelerinin önemli bir parçası olarak çantaları görmektedirler. En çok kullanılan siyah kahverengi lacivert başta olmak üzere pembe beyaz kırmızı mavi turuncu sarı gibi birçok rengin sade bir şekilde kullanıldığı veya birkaç renkten oluşan çantalar da bulunmaktadır.

Çantalar bayanlar için kurtarıcı bir özelliğe de sahiptir birçok malzemenin elde taşınması imkânsızken bayanlar çanta vasıtasıyla birçok malzemeyi bir anda istedikleri yere götürebilmekteler. Elde taşınan çapraz şekilde takılan kola takılan sırt çantaları vs birçok şekilde takılmakta olan çeşitleri vardır.

 

Bir cevap yazın