Başörtüsü Ve Pardesü Ürünleri Takım Olarak Üretilmektedir

 

C.M.N - ModaSelvim         Pardesü ürünleri, başörtüsü gibi tesettürlü giysilerle takımdır. Pardesü yalnız tesettürü oluşturmadığı gibi, başörtüsü gibi tesettür giysileri de tek başına tesettürü oluşturmamaktadır. Örtünme anlamına gelen tesettür, takım giysi modasıdır. Derili, kapşonlu, cepli, düğmeli, fiyonklu ve kar yağdı modelleri ile satılan pardesü çeşitleri, istediğiniz renk ve desende üretilmektedir. Kışlık ürünler yanında yazlık pardesü ürünleri de, dışarı tesettür için üretilmektedir. Edep, haya, namus ve inanç temalarını temsil eden tesettür giyim modası, aradığınız mükemmel giyim modasını sunmaktadır.

 

 ANADOLU MODASI

 

Anadolu modasının temeli olan tesettür modası, pardesü gibi birçok ürünü, başörtüsü ile uyumlu üretilmektedir. Öz kültürümüz olan tesettür, inancımızı temsil etmekle birlikte, Osmanlının modasıydı. İnsan fıtratının temsilcisi tesettür giyim modası, utanma, edep, haya, namus ve inanç gibi duyguların temsilcisidir. Avrupa giyim tarzı ise, cinsellik ve çekicilik gibi insanı hayasızlığa götüren duyguların temsilcisidir.

 

 YENİ RENKLER VE YENİ MODELLER ÜRETİLİYOR

 

Yeni renk tonları ve yeni modeller, her yıl özellikle üretilmektedir. Jakarlı, deri şeritli ve çıtçıtlı pardesü gibi birçok tesettür giyim modelleri, hızlı ve etkili bir şekilde satılmaktadır. İnternet sayfalarında, kısa zamanda satılan bu ürünler, tesettür severler için üretilmektedir. Etek, başörtüsü ve ferace gibi ürünlerle uyumlu olan pardesü çeşitlerinde, ferace modeller çok etkilidir. Kazayağı, nevürlü ve apoletli ferace pardesü modelleri de, tercih edilen tesettür giysi modellerindendir. Fermuar, apolet, kapşon, bel kemeri ve deri desen gibi birçok tasarım, her yıl yeni modellerle sunulmaktadır. İç mekan tesettür ve dış mekan tesettür olarak üretilen pardesü ve diğer tesettür giysi ürünleri, kısa zamanda, kargo ile adresinize gelmektedir.

 

 TESETTÜR OLARAK ARADIĞINIZ BÜTÜN MODELLER İNTERNET SİTELERİNDE

C.M.N - ModaSelvim

Tesettürlü giyinmek, özümüzü oluşturmaktadır. Uzun etek, ferace, tunik, abiye, pardesü, kap,kaban ve tesettür eşofman ürünleri, kısa zamanda üretilmekte ve kısa zamanda internet sitelerinde satışa sunulmaktadır. Büyük rağbet gören tesettür giyim modelleri, her yıl yenilenmektedir. Sürekli olarak tercih edilen tesettür giyim modelleri, aradığınız özelliklere sahiptir. Her yıla özel pardesü, etek ve bluz gibi tesettür giyim çeşitlerinin modelleri oluşturulmaktadır. Mevlana beli ve manşeti deri gibi modellerle aradığınız bütün modelleri sunan pardesü çeşitleri, özel olarak üretilmektedir. Tesettür kriterlerine uyan ürünler, tesettürü oluşturmaktadır. Renk ve desen bakımdan oldukça geniş bir özelliğe sahiptir. Daha çok genç tesettür severlere hitap eden kot pardesü ürünler, aradığınız mükemmel ölçülerde üretilmektedir.

 

 BAŞÖRTÜSÜ VE DİĞER TESETTÜR GİYİM ÜRÜNLERİ UYUMLU ÜRETİLMEKTEDİR

 

Başörtüsü ve etek gibi birçok tesettür giyim modelleri, uyumlu bir şekilde üretilmiştir. Uyumlu olmakla birlikte, aradığınız mükemmel modeller üretilmektedir. En iyi ve en etkili modeller, kısa zamanda satılmaktadır. Bu nedenle, tesettür modacıları, en etkili modelleri oluşturmaya çalışmaktadır. Avrupa modasından çok çok farklı olan tesettür modası, Avrupa modasının tersidir diyebiliriz.

 

C.M.N - ModaSelvim        Tesettür modası, eller, ayaklar ve yüz hariç bütün vücudun kapatılması ile oluşurken, Avrupa modasının bir kriteri yoktur. Bir sınırı yoktur. Cinsel iç güdünün harekete geçirilmesi esası ile giysi modası oluşturulmaktadır. Aile yapısı ile birebir örtüşen ve aile kurumunu koruyan tesettür, toplumu dolayısıyla korumuş olmaktadır. Asırlarca dağılmayan ve savaştan savaşa koşan Osmanlı toplumu, sağlam aile temeline dayanmaktaydı. Osmanlı tesettür giyim ile, toplum ahlakını bozacak bütün etmenleri ortadan kaldırmıştı. Avrupa’nın ahlakı ile beraber toplumunun çökmesinin nedeni, aile anlayışının ortadan kalkması ve cinselliği dürtücü bir moda takip etmesidir. Özümüz olan ve Anadolu kadını tanımlayan tesettür giyim, kışlık ve yazlık üretilmektedir. Kışlık ürünler, kaşe, yün ve kadife gibi kumaşlardan, yazlık ürünler ise, penye ve keten gibi kumaşlardan üretilmektedir.

Tesettür modası ürünleri ve fiyatlar için Moda Selvim‘i ziyaret edebilirsiniz.

Bir cevap yazın