Başörtüsü Modeleri

başörtüsü modelleriTesettür giyimin başrolü başörtüsünün pek çok modeli var. Bu modeller giyim tarzı, yüz şekli veya o günkü kıyafete göre ayarlanıp yapılabilir. Kimisi bir modeli imza gibi kullanıp sürekli o modeli yaparken kimisi ise pek çok farklı başörtüsü modeli kullanır. Başörtüsü modelleri hayal gücü ve stil araştırmaları yaparak yeni şekillerde kullanılabilir. Başörtüsünün kullanımı pek çok alanda olabilir. Örneğin günlük kullanım, düğün, nişan etkinlikleri, ev hali veya gezme programları için çok farklı tarz ve şekillerde başörtüsü modeli kullanılabilir.

 

Başörtüsü modelleri için birkaç örnek verilecek olursa, gezme ve sosyal etkinlikler için daha spor ve rahat tarzda başörtüsü modelleri kullanılabilirken, daha ciddi ve ağır ortamlarda, nişan, düğün, gibi daha abiye türlerde daha şık ve abiye tarzı bir başörtüsü modeli yapılabilir. Evde oturulacak veya daha rahat bir ortamda bulunulacaksa başörtüsü modeli de bir o kadar sade ve rahat olur. Başörtüsü konusu pek çok tesettür giyime sahip bayan için oldukça zaman gerektiren ve önemli bir unsurdur.

 

Saç yapımından daha fazla zaman gerektiren ve özenilen, ayrıca daha iyi bir tercih yapılması gereken başörtüsü kıyafetlerin rengine tarzına ve şekline göre seçilebilir. Bir başörtüsünün rengi ve deseni kadar şekli ve modeli de önemlidir. Bu yüzden de yapılan tercihler yüz şekline ten rengine bulunulan ortama veya giyilen kıyafetin tarzına uygun olduğunda daha şık ve uygun durur. Üzerinizde sırıtmayan, şık görünen ve güzelliğinizi ortaya çıkaran bir tarzı benimsemeniz her zaman işinize yarayacaktır.

 

Kısaca başörtüsü kullanımı hem şekil hem renk hem de model yönünden iyi seçilmeli ve kıyafetlere uygun olarak kombinlenmelidir. Böylece her zaman şık ve ortama uygun bir hal içinde bulunabilirsiniz. Stil ve tarzınızı belirlemede çok çok önemli bir yere sahip olan renk uyumu da hiç bir zaman göz ardı edilmemelidir. Tüm bu detaylar dikkate alındığında her zaman daha iyi sonuçlar elde edeceğinizden hiç şüpheniz olmasın. Şıklık ve zarafeti elden bırakmamak ve her ortamda en iyi giyinen olmak bir kaç ufak detaydan ibarettir.

 

Bir cevap yazın