Başarılı Kombinlerin Sırrı!

 

B.R.N - Piliseli Kemerli Yelek BRN61123 Laci (1)Sezonun Yenilenen Modası!

Tesettür modasında tasarım ve marka patlamalarının yaşanması ucuz tesettür kıyafetlerinin bulunmasını kolaylaştırmaktadır. 2016 yılının trendleri artık yavaştan yüzünü 2017 yeni trendlerinde göstermeye başladı. Kreasyonların sezon yenilikleri, 2017 koleksiyonlarıyla açılışı yapmakta ve kaçırılmayacak indirim fırsatlarını, yeni yıla özel avantajlarla marka elbise tasarımları sunulmaktadır. Modellerde görülen yenilikler, fiyat etiketlerine de ucuz tesettür elbise indirim kampanyaları ile yansımaktadır. Özel günler ve düğün sezonu yaklaşırken büyüleyici tasarımlar da büyük bir patlama yaşanmaktadır. Ağırlık olarak yeni dönemde gösterişli abiyeler ışıl ışıl vitrinlerde tüm parıltısıyla tesettürlü bayanların beğeni dolu hayran bakışlarına maruz kalmaktadır.

 

Tesettürle bütünleşen tesettür elbise modellerinde tarz ve tasarım anlamında büyük değişimler görülmektedir. Kapalı bayanların çoğunlukla tercih ettikleri klasik, düz modellerin yerini artık hareketli kesimlerle, renk zenginliği bütünleşmiş modeller almaktadır. Modacıların ve markaların trendler arasına eklediği elbiseler arasında bu yıl hareketli kesimlerle, tasarım numaraları yapılmış şahanenin de ötesinde beğeni toplayan farklı kesimler gardıropları süslemektedir. Tesettür giyimde her bayanın tercih ettiği farklı tarzlar arasında hakim olan ferace elbise modelleri ise, tesettür trendlerinde birinci sırada yer almaktadır.

 

Tesettürde Tarzı Yakalamak:

Bayanların tesettür elbise seçimlerinde başarılı bir kombin ortaya çıkarabilmesi için popüler parçaları, doğru bir uyum yakalayarak birleştirmeleri gerekmektedir. Tesettür de kombin kavramı tamamen uyumu ve zevkli parçaları bir araya getirmekten geçmektedir. Tesettür denilince, tesettür giyime dahil parçaları bir araya getirmek, uyumu yakalamak göründüğü kadar kolay değildir. Özellikle tesettüre yeni giren bayanlar, bu konuda moda trendlerini takip ederek, giyim sitelerinin yapmış olduğu örnek kombinlerden esinlenerek net ve tarz kombinler çıkarabilirler.

 

Tesettür Modasında Mevsimleri Değiştiren Kombinler:

Elbiselerde model ve kumaş tercihleri de geçtiğimiz yıllarda mevsimlere göre değişirken, yeni sezonda artık bu seçimler artık daha özgür yapılmakta ve yazlık bir elbise de kışın da giyim serbestliğini getirmektedir. Yazlık bir elbise kışın kombine edilirken üzerine giyilebilecek kaşe bir kaban yada kürk manto ile özel bir stil oluşturacak ve kışın özel günlerde de böyle bir kombin, kolay kullanım açısında büyük bir rahatlık oluşturacaktır.

 

Bir cevap yazın