Bahar Sezonun Tesettür Kombin Modellerine Etkileri

Tesettür modası, kapalı bayanların tarzlarına uygun ve tesettür giyim özelliklerine uygun modelleri bir arada bulabilmesi amacı ile tasarımlar oluşturmaktadır. Özellikle kapalı bayanların şık giyinmeye özen göstermeleri ve modayı yakından takip etmeleri ile beraber tasarım yelpazesi genişlemektedir. Kaliteli kumaşların kullanıldığı ve sezon renklerinin ön planda yer aldığı ürünler, Moda Selvim aracılığı ile bir araya getirilmektedir.

 

Yaratıcı modellere yer verilen adreste, sezonun en çok öne çıkan ürünleri ve modelleri yer almaktadır. Bu sezon bayanların sıklıkla tercih edeceği tasarımlar arasında ön sırada tesettür kombin ürünleri yer almaktadır. Kombin modellerinde lazer kesim özelliği ile oluşturulan parçalar sezonun favori ürünleri arasındadır. Bu modellerde elbise formunda tasarlanan tunik modelleri ve aynı renkte boru paça kesiminde pantolonlar birlikte kullanılmaktadır. Lazer kesim ise tunik modelinin etek kısımlarında uygulanmaktadır. Lazer kesim modellere ek olarak uzun altın rengi kolyelerin kullanımı sağlanmaktadır.

 

Takımlarda uyumu yakalayan modeller, bayanların şık ve zarif görünmelerine olanak sağlamaktadır. Kullanım açısından rahatlık ve zarif görünümü birleştiren tasarımlar arasında yer almaktadır. Bu modeller mavi, pudra, mor, mint, siyah, bordo, zümrüt, gülkurusu, kiremit rengi, indigo gibi sezonun eğilim renk seçenekleri ile oluşturulmaktadır.

 

 Bahar Sezonunun Öne Çıkan Trend Ayrıntıları Nelerdir?

 

Bahar sezonuna yön veren özelliklere çiçek tasarımları ve motifleri öncülük etmektedir. Ürünlerde çiçek baskılarının ve işlemelerinin kullanımı hemen hemen her üründe sağlanmaktadır. Sezonun trend ayrıntıları arasında çiçek motiflerinin ve işlemelerin açık renk kumaşlar ile birlikte kullanılması yer almaktadır. Bu trend özelliklere uygun olarak tasarlanan tesettür kombin modellerini ürün yelpazesi içerisinde bulmak mümkündür. Özellikle çiçek motifleri ile oluşturulan nakışlı takımlar trend modelleri oluşturmaktadır.

 

Nakış uygulamaları tuniklerin dirsek bölgelerinde meydana getirilmektedir. Tuniklerde ise kemersiz, düz kesim bir tasarım uygulanmaktadır. Tuniklere ek olarak aynı renkte, düz kesim pantolon eşleşmesi yapılmaktadır. Bu tasarım ayrıntıları ile meydana getirilen takımlar bayanlar tarafından oldukça dikkat çekmektedir. Lila, siyah, indigo, bordo gibi sezon renkleri, nakışlı takımlarda sıkça kullanılan renklerdir.

 

Sezonun şık ve ayrıntılar kullanılarak oluşturulan modellerinde ise incili ve güpürlü tasarımlar yer almaktadır. Güpürlü ve incili tesettür kombin modelleri kollarda volanlı kesim ile tasarlanmaktadır. Özellikle tuniklerin etek kısımlarına ve bileklere inci taş detaylarının kullanımı, güpür ile birlikte sağlanmaktadır.

 

Bir cevap yazın