Bahar Kombinlerinize Geçiş Yaptınız mı?

Kışlık giysilerin doldurduğu kalabalık dolaplardan bahar gelince kurtulmak istenir. Bu istek de yeni kıyafetler ve zevkli alışverişler anlamına gelir. Özellikle, bahar mevsimlerinde aranan renkli ve cıvıl cıvıl kıyafetler dolapları süslemeye başlar. Moda Selvim yaptığı bahar kampanyaları ile müşterileri için ürettiği rengarenk kıyafetleri uygun bir şekilde onlarla buluşturur.

Bahar Kombinleri

Birbirinden çeşitli kumaşlarla üretilen renk renk elbiseler, pantolonlar ve tunikler bahar mevsiminde rahatlık sağlamaktadır. Moda Selvim için müşteri memnuniyeti önemli bir detaydır. Bu nedenle, hem uygun fiyatları hem de kaliteli ürünleri bir arada tutmaktadırlar. İlkbahar tesettür modası denildiğinde akla gelen yerlerden olan marka, çeşitli ürünleriyle müşterilerini cezbetmeyi başarmaktadır. Desenli ve renkli elbiselerle rahat bir bahar günü geçirilebileceği gibi, alt giyim ve üst giyim ürünleriyle yapılan kombinler de çok beğenilmektedir.

 

Elbiseler

Hem şık hem de günlük görünümleriyle çeşitlilik sunan elbiseler, ilkbahar da rağbete uğramaktadır. Öyle ki, renkli kumaşlarla tasarlanan bu elbiseler bahar günlerinin vazgeçilmez parçaları halindedir. Triko olarak bulunan elbiseler için de büyük bir çeşitlilik sunan Moda Selvim ürünleri rahatlıklarıyla da çok beğenilmektedir. Bir elbiseyle rahat ve güzel bir gün geçirmenin sağlayan bu triko elbiseler, spor olarak da kullanılabilmektedir.

Elbise denildiğinde akla gelen en bilindik kumaş olan şifon, farklı tasarımlarıyla elbiselere şıklık kazandırmaktadır. Her zevke uygun ürünün bulunduğu markada tesettürler için kot elbiseler de üretilmektedir.

Pantolon ve Etek Kombinleri

Tesettür kıyafetlerin en sevilen parçalarından biri olan etekler üzerlerine yapılan kombinler de bahar mevsimlerinin tercih edilen ürünleri olmaktadır. Çeşitli tasarımlarla ve titizlikle üretilen bu etekler gömlek, bluz ve tunik gibi ürünlerle birleştiğinde hem rahat hem de şık kombinler haline gelebilmektedirler. Üst giyim için de renkli ve kaliteli ürünler üreten marka, bu ürünlerin alt giyim ürünleriyle rahatlıkla kombin oluşturabilmesini sağlamaktadır.

İlkbahar tesettür modası bir yandan da ince kumaşlı ve bol pantolonların varlığı demektir. Diğer ürünlere oranla daha rahat olduğu düşünülen bu pantolonlar, spor ve rahat bir kombin isteyenler için seçilecek ilk ürünlerdir. Birçok renkte ve kumaşta üretilen bu pantolonlar da markanın üst giyim ürünleriyle rahatlıkla kombin edilebilmektedir.

 

 

Bir cevap yazın