Bahar Aylarında Tunik Kombinleri

Tesettür tunik parçaları son aylarda oldukça fazla tercih edilmektedir. Bu tunik modeller arasından bahar aylarına uygun olan parçalar ile kombin yapmak sizin zamana uygun olarak giyinmenizi sağlayacaktır. Pek çok kişi dışarı çıkarken rahat ve şık görünmek ister. Bunun için üst giyim parçalarından olan tunik seçimi hem rahatlığınız açısından hem de şık gözükmeniz bakımından oldukça doğru bir seçim olacaktır. Yeni sezonun gelmesiyle birlikte pek çok yeni tunik modelleri de çıkmaya başlamaktadır. Özellikle bu tuniklerin kombinlenmesi de merak edilen konulardan biridir.

 

Bahar aylarında rahat bir kombin yapmak tunik ile oldukça kolaydır. Tercih edeceğiniz bahar renklerinden olan tuniğinizin altına siyah kumaş pantolon ya da kot pantolon oldukça rahat bir kombin yapmanızı sağlayacaktır. Hemen üzerinize giyeceğiniz tesettür tunik ile tüm gün boyunca rahat hareket edebilirsiniz. Aynı zamanda gün içerisinde kullanmak için tunik modeller arasında en çok tercih edilen parçalardandır.

 

 Bahar Aylarında Gece Dışarı Çıkarken Tunik Kombini Nasıl Yapılmalıdır?

 

Tesettür tunik parçaları ile bahar aylarında gece dışarı çıkarken pek çok kombin yapabilirsiniz. Özellikle davetlere katılırken uzun tuniğinizin altına jile etek modeli tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda topuklu ayakkabı ve eşarp ile şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra bahar aylarında da olsa koyu renk tercihi, gece dışarı çıkarken oldukça doğru bir karar olacaktır. Aynı zamanda tatil beldelerinde akşam dışarı çıkarken tuniğinizin altına pileli etek tercih edebilirsiniz. Ayakkabı olarak seçtiğiniz sandalet ile hem rahat hem şık bir görüntüye sahip olabilirsiniz.

 

 Dize Kadar Uzanan Tunik Modelleri Nelerdir?

 

Tunik modeller arasından dize kadar uzanan tunik parçaları oldukça fazla tercih edilmektedir. Sebebi ise altına kot ya da siyah kumaş pantolon ile rahatlıkla giyilebiliyor olmalarıdır. Tesettür tunik parçalarında son moda haline gelen uzun tunikler aynı zamanda tatil yerlerinde de altına tayt ile oldukça rahat olmanızı sağlayacaktır. Bunun yanı sıra uzun boya sahip olan kişiler için standart tunik boyları kısa gelebilir. Bu dize kadar gelen uzun tunik modeller daha rahat hareket etmenizi sağlayacaktır. Aynı zamanda bacak bölgesini sarmadan bol gelmesi de bir diğer avantajıdır.

 

Bir cevap yazın