Aynı Rengiyle Şık Desenler Eşliğinde Tesettür Abiye Modeli

Her yıl yeni sezon içerisinde birbirinden farklı tesettür abiye modelleri tüm tesettürlü kadınların beğenisine sunulmakta ve bu modellere zengin renk seçenekleri ile ulaşılabilmektedir. Modeller üzerindeki farklılıklar ve ya üzerine eklenen birbirinden farklı süslemeler ve nakışlı desenler ile tesettürlü kadınlar adına geniş bir seçenek imkanı sunmaktadır. Bu yeni sezonun modaları arasında da böyle bir durum her sezon olduğu gibi bu sezonda da mümkün olmaktadır.

 Özellikle abiye modellerinde yer alan nakış desen işlemeleri bu yeni sezonun en fazla ilgi duyulacak tesettür abiye modelleri arasında olacaktır. Bunlar içerisinde bazı modeller elbiseden farklı bir renkte yapılmaktadır. Bazı modellerde ise elbise ile aynı renkte tasarım haline getirilebilmektedir. Kol kısmı detaylı tesettür abiye modelleri de bu ürünler içerisinde yer almaktadır.

 Özellikle göğüs kısmında yer alan nakış işlemeleri ve kol kısımlarında ki işlemeler ile çok muhteşem bir görüntü sunmaktadır. Tesettürlü kadınların vücudunun şeklini alan özel yapısı ve abiyenin farklı pek çok noktasına tasarım yapılmış desenleri ile bu tesettür abiye modeli tesettürlü kadınların en çok talep gösterdiği ve bu yıl daha da fazla talep göstereceği abiyeler arasında yerini almaktadır.

 Aynı Renk İle Tasarlanan Desen Modelleri

 Omuz, kol ucu ve göğüs kısmından başlayıp bel bölgesi ile bir araya getirilerek yapılmış olan desen modeli sayesinde bu tesettür abiye modeli hem harika hem de modern bir görünüm sağlıyor. Geometrik olarak tüm desen kısımları bağlanmış ve buda ortaya şık bir görüntünün çıkmasını sağlamıştır. Bu abiye modeli için asıl mühim detay ise elbise modelinin üstüne yapılan desen şeklinin elbisenin rengi ile aynı olmasıdır.

 Bunlar içerisinde en şık ve en modern görünümü sunan lacivert rengi ve tasarım olarak eklemiş desenlerinin de bu biçimde yapılmış yanları ile gizli gibi görünümleri tesettür abiye modeline ayrı bir hava katmaktadır. Aynı zamanda bu tesettür abiye modelinde sadece lacivert değil farklı pek çok renk seçeneği altında sahip olabilirsiniz. Abiye modelinin üzerinde yer alan desenler hafif kabarık bir şeklinde yapılmış bu da abiyeye çok farklı bir hava katmıştır.

Bir cevap yazın