Ayakkabılarınız Ve Giysilerinizi Nasıl Birleştireceğinize Dair İpuçları

Kadınlar arasında popüler bir ayakkabı türü mevcut olmayıp, her çeşit ayakkabıya önem vermektedirler. Ayakkabıları kıyafetlerinizle birleştirmek kesinlikle bir kıyafetin havasını ve modelini değiştirecektir. Ayakkabı tesettür giyimde şık giyinmek kadar önemlidir. Stiletto sevmeyenler için önerilen bir alternatif spor ayakkabılardır. Ayakkabılarınız nasıl giyeceğinize dair harika bir bilgiye sahip olmak, modayı büyük ölçüde artırabilmektedir.

 

 Tesettür Kıyafeti Ayakkabı İle Birleştirmek

 

Ayakkabıları elbiselerle birleştirmek, yönlü, çağdaş, klasik tasarımlar arasında seçim yapmak anlamına gelebilmektedir. Giysilerinizle en iyi eşleşen ayakkabılarınızın stilini istek ve zevklerinize göre seçebilirsiniz. Elbiseler ile ayakkabı giymek her zaman kişisel bir tarz meselesidir. Kişiliğinizi artırmanıza gerçekten yardımcı olmaktadır. Ayakkabı tipi, kişiliğinizi temsil ettiği sürece uzun elbiseler üzerinde tesettür kombin yaptığınızda harika görünmektedir. Yine de tereddüt yaşayanlar modaselvim.com internet sitesi ürün sayfalarında tesettür kombin modellerinde kullanılan ayakkabılardan fikir alabilirler.

 

 Eteklerle Tesettür Kombin Oluşturmak

 

Uzun akışkan ve dolgun etekler ayakkabılarla birleştiğinde kesinlikle daha iyi görünmektedir. Ayakkabıları uzun kalem etekleriyle eşleştirmek rahat ettirici bir görüntü verecektir. Çok formlu bir şey giymekten kaçınmalısınız.

 

 Kot Pantolon İle Kombin Oluşturmak

 

Ayakkabı ile kot pantolon tesettür kombin uyumunda kesinlikle klasik bir seçimdir. Kot pantolon en iyi seçeneklerden biri olarak düşünülebilir. Ancak, kot pantolon giyiyorsanız, ayakkabıların büyük bir aerodinamik siluet oluşturması gözden kaçmamalıdır.

 

 Yaz Aylarında Sandaletler Kurtarıcıdır

 

Sandaletler yaz sezonunda eğlenceli ve rahat bir görünüm verebilmektedir. Açık parmaklar, ayaklarınızın sıcak havada nefes almasını sağlayan en iyi bir seçenektir. Çoğu uzun elbiseler ve uzun şortlar gibi yaz giysileriyle harika görünmesiyle birlikte serbestçe karışabilir ve eşleştirebilirsiniz.

 

 Kış Aylarında Botlar Tercih Edilebilir

 

Kış aylarında ayağınıza bot takabilir, sıradan bir görünüm için katmanlı örme kumaşlar, uzun elbiseler ve çok dar olmayan taytlar kullanabilirsiniz. Topuklu olan yüksek tarzlı bir bot seçimi tüm görünümünüze ekstra bir avantaj sağlayacaktır.

 

Eteklere gelince, bir kural vardır ki etek ne kadar uzun olursa, palto bir o kadar kısa olmalıdır. Kısa bir ceket ile uzun bir etek asla giyinilmemelidir. Giysilerde üç renkten daha fazlası birleştirilmemelidir. Siyah-beyaz bir arada kullanılabilir çünkü nötürdürler.

 

Bir cevap yazın