Ayakkabı Şıklığı Modaselvim’de

Yeni sezonun en göz alıcı ayakkabı modelleri ModaSelvim’de ön plana çıkıyor. Birbirinden şık tasarımlar sezonun en moda renkleri ile buluşuyor ve tercihinize sunuluyor. 2017-2018 sonbahar-kış sezonunda ayakkabı modellerine ahenk katan detaylar metal aksesuar ve püsküller oldu.   Kovboy çizmesi stilinde tasarlanan botlar, püskül ayrıntılar ile şıklık kazanıyor.

Günlük kullanıma uygun bu modelleri soğuk kış günlerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayaklarınızı soğuktan, yağmur ve yaştan koruyacak içi kürklü ayakkabılar sayesinde,  sıcacık bir kış geçirebilirsiniz. Yoğun yağışlı günlerde bileklerinize kadar uzanan botlar en büyük yardımcınız olacaktır. Süet ve deri dokulara sahip ayakkabı alternatifleri kıyafetleriniz ile de mükemmel uyumu yakalamaya müsaittir. Günlük ve özel günlere has kombinlerde şıklığı ve zarafeti süet ve deri ayakkabı modelleri ile elde etmek çok daha kolay. Ayakkabı şıklığını en yeni tasarımlar ile yakalayabilirsiniz.

Ayakkabıda Aksesuarlar Detaylar

Yeni ayakkabı trendleri içeresinde özellikle bordo, siyah, taba renklerin her renk tonuna ve giyim tarzına kolay uyum sağlayan görünümleri ile ilgi çekiyor. İstediğiniz ölçüye göre yüksek, küt ve topuz topuk seçenekleri ile de sizlere alternatifler sunan modeller, birbirinden özgün aksesuar ve süslemeler ile görselliğine zenginlik katıyor. Ayakkabı şıklığı denilince akla ilk gelen modellerden biri de tartışmasız stiletto ayakkabılar olmaktadır. Bordo, siyah aynı zamanda süet ya da deri seçenekler ile çeşitlenen stiletto modeller sağlam duruşa hâkim topuk yapıları ile de çok beğeni topluyor.

Ayakkabı Fiyatları

Şık tasarımlar kalite ile birleştiğin de her zaman dikkat çekici olmayı da başarır. Bunun yanı sıra bir de uygun fiyat seçenekleri bu özelliklere dâhil olursa o zaman her model kesinlikle muazzam güzellik kazanıyor. ModaSelvim, tüm bu ayrıcalıkları niteliğine katan ürünleri ile sizlere yüksek standartlarda hizmet veriyor.  Modaselvim.com ‘da yer alan son derece özgün ve kullanışlı aynı zamanda hızlı kargo avantajı ile kolayca elinize ulaşan ürün alternatifleri sizi bekliyor. Düğün, nişan, kına ve özel davetlerde sizi taşıyacak ortopedik tabana sahip topuklu ayakkabılar ve günlük kullanımınıza hitap eden botlar yeni sezon ürünler arasında yer alıyor. Ayakkabı şıklığını sizlere ulaştıran avantajlar ile online alışveriş kolaylığını koşulsuz hizmet zenginliği ile harmanlayıp ilginize sunuyoruz.

Bir cevap yazın