Alternatif Tunik Kombinleri Nelerdir?

 

G.M.Z. Tesettür - Serap Lazer Kesim Elbise KPRS81132 Saks (1)Tesettür giyime son dönemlerde eklenen tunikler oldukça hoş kombinlerle kullanışlı bir tesettür elbise seçeneği oluşturmaktadır. Hem özel günlerde hem de gündelik yaşamda oldukça sık tercih edilen tunikler cepli kapüşonlu, armalı, sahte cepli, önü fermuarlı, tek cepli ve önden fermuarlı tesettür tunik gibi birbirinden farklı modellerle bayanlara özgün tarzlar yaratabilecekleri fırsatlar sunan tercihler bordo, siyah, kırmızı, mavi, lacivert, gri gibi renklerle bol seçenek sunuyor.

 

Omuz zincirli tuniğin yanı sıra belden bağcıklı tunik de özel bir seçenek oluşturur iken bel bağcıklı tunikler mavi, kırmızı ve lacivert, gibi renklerle oldukça ilgi çekici alternatifler oluşturmaktadır. Yakalı tunik modellerinin yanı sıra kapüşonlu, tek cepli ve ekose tunik modelleri de eşarp çanta ayakkabı bot gibi aksesuarlarla kombinleme yapılarak birbirinden farklı oldukça hoş giyim tarzları yakalanabilir. Ekose model tunikler bordo siyah lacivert gibi renklerde, bot, çizme ve ayakkabı gibi aksesuarlarla kendinize özgü kombinler yaratabilirsiniz.

 

Tunik Modellerinin Aksesuarlarla Kombinlenmesi

 

Gündelik yaşamda oldukça rahat bir şekilde kullanılabilen tunikler aynı zamanda farklı seçenekleri ile iş hayatınızda ve resmi ortamlarda da oldukça hoş imajlar yaratmanızı sağlayabilir. Düğmeli, cepli, arka fermuarlı tunik modelleri de her ortama ve her tarzla uygun uyum içerisinde kombinlenip kullanılabilir. Geniş yaka ve siyah hakim yaka tunik modelleri de farklı renkleri ve tasarımlarıyla dikkat çeken fırsatlar seçenekler sunuyor. Tunik modelleri tesettür giyimde kadınlara baskılı tunik modelleri yanında bisiklet yaka tunikler, pembe tunikler, indigo tunikler, şömizye tunikler ve baskılı tunikler gibi birbirinden özel ve şık tercihlerinde kombim seçenekleri oluşturuyor.

 

Kombinlerde Renk Uyumu

 

Piliseli kadife tunik modelleri oldukça işlevsel tasarımı ile özel gün ve davetlerde tercih edilebilir siyah,yeşil, bordo mavi gibi renklerle öne çıkıyor. Gündelik yaşamda renk katan tunik modelleri kot pantolonla kombinlenebilir. Bunun yanı sıra bebek mavisi tunikler uygun renkte ayakkabı veya eşarplar ile uyumlu bir kombin oluşturuyor. Somon beyaz, siyah ekran ve lacivert gibi renklerle dikkat çeken baskılı tunik modelleri farklı tasarımlarla kadınlar için şık ve gösterişli kombin imkanı oluşturuyor. Bu anlamda tunikler tesettür elbise için önemlidir.

 

Bir cevap yazın