Alternatif Tesettür Giyim Ürünleri

tesettürYaz aylarının son derece sıcak geçtiği şu günlerde tesettür giyim alanında satışa çıkarılan mayo seçenekleri de albenili bir şekilde yeni sahiplerini ve alıcılarını bekliyor. Genel olarak tesettür giyim noktalarında satışa sunulan mayo çeşitleri yarı kapalı ve tam kapalı olarak ikiye ayrılmakta. Kendi tarzlarına ve konforlarına uygun alışveriş seçeneklerini değerlendiren bu iki tipteki üründen herhangi birini aynı ücret kapsamında satın alabiliyor. Yarı kapalı mayoların büyük çoğunluğu polyester kumaşından geri kalan kısmı ise likra kumaşından imal edilmektedir.

 

Çabuk kuruyan yapıları ile birlikte hem şıklığın hem de rahatlığın yeni merkezlerinden birini teşkil eden bu ürünlerde renk seçenekleri de oldukça zengin bir kapsamda değerlendiriliyor. Siyah ve lacivert renklerinin yanı sıra mor ve turkuaz gibi renk seçenekleri de kataloglarda bulunuyor. Tuzdan ve klordan hiç etkilenmeyen yapıları ile birlikte eskime, sarkma, rengini kaybetme gibi ihtimallerden fersah fersah uzak olan bu ürünler yaz aylarının vazgeçilmez tatil giysileri arasında gösteriliyor. İsteyenler ve talep edenler için hem karın hem de gövde kısmında çeşitli çizgilerden ve renk tasarımlarından mütevellit imal edilmiş kombinasyon alternatifleri de bulunuyor.

 

Bu ürünler bir kere satın alındığı takdirde bir daha hiçbir şekilde iade ya da değişim kabul edilmiyor. Bunun nedeni olarak ise hijyen kuralları gösteriliyor. Düzgün kalıp kalitesi ile müşteri memnuniyeti ön plana alınarak üretilen mayolar hanımların hiç şikâyet etmeden ve sürekli olarak memnuniyetlerini ile getirdikleri ürünler içerisinde başı çekiyor. Tam kapalı mayolarda ise ay çiçek desenli olan ürünler oldukça moda olmuş durumda. Bu ürünlere ek ve alternatif olarak geliştirilmiş olan dijital baskılı ve rengârenk mayolar da incelenmesi gereken modeller arasında bulunuyor.

 

 Tesettür Giyimde Etek Seçenekleri

 

Mayolar kadar çok satın alınan ve tesettür giyim noktalarının incisi kabul edilen etek modelleri de göz dolduruyor. Etekler genelde sosyal yaşam ve iş yaşamı için olmak üzere iki farklı türe ayrılıyor. İsteyenler için düz kesim ve sade tasarımlara ev sahipliği yapan modeller var. Bu ürünler genellikle ayakkabı aksesuarları ile birlikte değerlendiriliyor.

 

Bir cevap yazın