Aksesuarlı Ve Desenli Tulum Modelleri

Her giyim üzerinde birbirinden farklı desen ve aksesuar çeşitleri günümüzde daha fazla tercih edilmekte ve aynı şekilde daha güzel bir izlenim ortaya çıkarmaktadır. Bu nedenden dolayı hanımlar değişik giysiler üzerinde artık seçim yaparken, her ne kadar sade bir tasarım isteseler de üzerinde bir takım az da olsa de sen ya da aksesuar seçeneğini de arzu etmektedirler.

 

Bu kapsamda yeni sezon tesettür tulum modelleri üzerinde de değişik desenler ile aksesuarların mükemmel bir uyum sağladığı modeller ön plana çıkıyor. Örneğin çiçek payetli tulumlar bunlara örnek verilebilir. Değişik seçenekler altında çiçeklerin giysinin farklı noktalarına yerleştirilmiş olan yeni sezon tesettür tulum modelleri kişisel tercihler altında ve giyilecek olan yerlere göre satın alınabilir.

 

Aksesuar ve desenleri ile şık tulum modelleri

 

Her giyimde olduğu gibi aynı şekilde tesettür tulum modelleri içerisinde de kolye tasarımı ile hazırlanmış olan aksesuar kapsamındaki güzel çeşitler hanımlar tarafından oldukça ilgi görüyor. Boyun kısmında gerekli uzunlukta bırakılmış olan ve oldukça şık bir izlenim uyandıran kolyesi eşliğinde harika bir görsel sağlayan bu tulum modeli, özellikle dışarı çıkıp arkadaşlarla alışverişi veya bir kafiye oturmaya giderken en çok tercih edilecek seçenekler arasında yer almaktadır.

 

Aynı zamanda ince ve oldukça parlak bir taş tasarımı altında kemerleri de bulunan tulum modelleri farklı bir görsel ve şıklık sağlamaktadır. Tabii giysinin yine değişik noktalarına yerleştirilmiş varaklı tulum modelleri de ayrı bir hoşluk sunuyor. Parlaklığı ve göz alıcı desen tasarımı sayesinde güzel bir izine uyandıran bu varaklı tulum çeşitleri çok uygun fiyatlar altında satın alınabilir.

 

Kişisel tercihlere göre seçim yapılabilecek desen ve aksesuarları ile tulum modelleri

 

Daha kullanışlı ve konforlu bir tasarım altında aynı zamanda vücuda tam oturan cep tasarımı ile hazırlanmış tesettür tulum modelleri de ayrıca ilgi görmeyi sürdürüyor. Farklı renkleri altında hanımları olduğundan daha genç gösteren bu tulum çeşitleri, değişik renkler altında tercih edilebilir. Ayrıca lale desenli modelleri ile birlikte yarım düğmeli bir şekilde yelek tasarımı bir görünüm veren seçeneklerde Modaselvim bünyesinde en uygun fiyatlar dahilinde elde edilebilir.

 

Bir cevap yazın