Akşam Davetlerinde Petrol Rengi Elbiseler Çok Tercih Ediliyor!

Petrol mavisi,her mevsim özellikle de akşam davetlerinde ya da düğünlerde son yılların modası olarak karşımıza çıkıyor. Rengarenk giyinmeyi çok fazla sevmeyip seçimini sadelikten ve koyu renklerden yana yapan, tesettür giyim kullanan hanımlar için, bugün petrol mavisi Selvim Elbise’den bahsedeceğim.

Sektöre girdiğim günden bugüne kadar geçen süre içerisinde gözlemlediğim şey kadınların genelde renk seçiminde kararsız kaldığı. Bu nedenle bugünkü anlatımıma önce ne sebeplerle hangi rengi belirlediğimizden başladım. Seçtiğimiz renk petrol mavisi, peki modeli nasıl olmalı? Selvim Elbise’yi alıp gardırobuma koyduğumda nerede kullanabilirim ve ne ile kombinleyebilirim? İşte tüm bu soruların yanıtları sırayla geliyor sabırlı olun…

Öncelikle Selvim Elbise, ince detayları ve asil desenleri bulunan bir elbisedir ve tesettür giyinen kadınların rahatlıkla tercih edebileceği bir üründür. Tesettür demek teni kapatmak demek değildir, tenimizi kapatırken aynı zamanda vücut hatlarımızın da belirgin olmasını engelleyerek dinimize uygun bir şekilde kapanmayı gerektirir. Bu anlamda da Selvim Elbise’yi rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bel hizasından oturtmalı ve vücuda yapışarak iç hatlarınızın belli olmasını engelleyen kesimi ile tesettür giyim için biçilmiş kaftan diyebilirim.

Elbisenin sahip olduğu detaylar, akşam şıklığınızı asil ve gösterişli bir hale getiriyor. Etek kısmı düze petrol rengi, belden yukarıda olan sırt, kemer ve kol bölgesi ise ten rengi işlemeler ile süslenmiş elbisenin kalça bölgesinin hemen üstünde yer alan ve elbisenin kendi kumaşından yapılmış fiyonk, elbiseye tatlı bir görünüm kazandırıyor. Sırt kısmının sağ ve sol kısımlarında petrol rengiyle verilen model sayesinde bulunduğunuz bedenden daha ince görünmenizi sağlıyor. Elbisenin yaka detaylarında pileler ve gümüş rengindeki kolye ürünün üzerinizde daha şık görünmesini sağlıyor.

Elbise model ve tarz olarak kırk altı bedene kadar her yaşta hanım müşterilerimiz tarafından tercih edilebilir. Sırtında bulunan iki düğmesi ve yan taraftaki gizli fermuarı ile elbiseyi zorlanmadan tek başınıza giyip çıkarabiliyorsunuz.

Elbiseyi tamamlamak için ayakkabı ve eşarp ya da çanta seçimini elbise üzerine uygulanan desenlerin renginde seçmeniz benim size tavsiyemdir. Çünkü zaten elbisenin rengi ağırlıklı olarak petrol olduğundan aynı tonlarda seçerek elbisenin modelini kapatabilir ve sıkıcı görünebilirsiniz.

One comment

Bir cevap yazın