Abiyelerin Tesettür Giyim Tarzındaki Yeri Nedir?

abiyeDüğün, nişan, nikah, özel davet, mezuniyet, kına gecesi ve diğer bütün özel günlerin vazgeçilmezi olan tesettür abiye elbiseler muhafazakar bayanların gözde ürünlerindendir. Uzun veya daha kısa boylarda olan abiye elbise modelleri hemen hemen her yerde elinizin altındadır.

 

 Abiyelerde İşleme ve Aksesuar Detayları

 

Dantelli, düğmeli, pul ve taş işlemeli, güpür ve nakış detaylı olabilmektedir. Yine şık kemer ve aksesuarlı, ya da gizli fermuarlı olan modeller de vardır. Ayrıca kloşve bol kesim, asimetrik olarak, tek parça, bluzlu, izin kollu, saloped, bisiklet yaka ya da hakim yaka veya dik yaka, pelerinli gibi pek çok özellikte tesettür abiye modelleri de mevcuttur.

 

 Mevsime Göre Kumaş Kullanımı

 

Bu abiyelerin kumaşları mevsim şartlarına ve elbisenin kullanılacağı ortama göre astarlı veya astarsız olarak değişik modellerde olabilmektedir. Kişi kendine en uygun modeli seçerek katılmak istediği özel gün ve etkinliklere tarzını yansıtarak katılabilir. Değişik ve birbirinden güzel çarpıcı renklerin en kaliteli kumaşlarda canlandığı, işleme detaylarının ön planda tutulduğu, son trend şık modellerden oluşan tesettür abiye elbise koleksiyonlarına rahatça sahip olabilirsiniz.

 

 Hızlı Alışveriş İçin Online Mağaza Kolaylığı

 

Özel günlerde giyilmek üzere tasarlanan bu ürünler bulunması zahmetsiz olan parçalardandır. Mağaza mağaza dolaşarak vakit kaybederek aramadan bu kıyafetlere online site üzerinden en iyi fiyat ve uygun ödeme seçenekleriyle sahip olabilirsiniz.

 

Bu tarz abiye modelleri dışarı çıkarken özellikle gecelerde ideal olan bir ferace ile tamamlanabilir. Feraceler seçkin markaların klasik tasarım çizgisi ile sunulmaktadır. En uygun fiyatlarla sahip olabileceğiniz ferace modelleri astarlı ve astarsız olabilmektedir. Klasik ya da spor kesim feracelere de rahatça ulaşabilirsiniz.

 

Yazlık modellerde rahat ve serin tutan ince kumaşlarla şık ve yazın canlı renklerini yansıtan polyester kumaşlı astarsız feraceler, kışlık modellerde ise sıcacık tutan yumuşak yapılı kaşeler ve kaz tüyü modeller öne çıkanlar arasındadır. Siyah, gri, lacivert, beyaz, krem, ekru ve toprak rengi tonların yanında yeşil, mor, pembe, kırmızı, nar çiçeği, mor, somon ve daha bir çok farklı renkte ferace modeli elinizin altındadır. Aradığınız her renkte ve modelde ferace çeşidine sahip olabilirsiniz. Bu feraceleri akşam bir yere giderken abiye üstüne gönül rahatlığıyla giyilebilir.

 

Bir cevap yazın