Abiyelerde Ön Plana Çıkan Aksesuarlı Ve Desenli Modeller

tesettür abiyeAbiye modelleri her zaman dikkat çekici tasarımlarıyla ön plana çıkan en önemli giyim çeşitler arasında yer alır. Bu yüzden moda uzmanları tarafından tasarımları gerçekleştirilirken, farklı aksesuar ve desenler mutlaka giysinin üzerine işlenir. Bu da özel davet ve organizasyonlara katılmak istendiğinde daha göz alıcı ve şık bir görünüm ortaya çıkarır. Yeni sezonda buna daha dikkat edilmiş tasarımların bulunduğu birbirinden şık tesettür giyim abiye modelleri, kadınların keyifli bir alışveriş yapmasına olanak tanıyor. Daha canlı ve parlak renkleriyle farklı model yapıları altında hoş bir bütünlük sağlayan yeni sezon abiyeler, özellikle farklı aksesuar ve desenleri ile dikkat çekiyor.

 

 Değişik Aksesuarları ile birbirinden güzel abiye modelleri

 

Özellikle bu sene değişik desen işlemeleri ve aksesuarları ile öne çıkan tesettür giyim abiye çeşitleri, kadınların kendi zevklerine göre tercih yapmalarına olanak sunuyor. Kadife abiyelerin üzerine işlenmiş farklı desen işlemeleri hoş görünümü ile aynı zamanda bir ceket izlenimi yaratmaktadır. Ayrıca şifon abiyelerin üzerine eklenmiş olan farklı ve parlak işlemeler göz kamaştırıyor. Simli pul payet modelleri ve aynı zamanda kemer bölgesindeki altın işlemeler sayesinde kadınlar çok daha şık bir görünüm yakalama şansını elde etmektedir. Tabii geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kolye aksesuarlı şık abiye modelleri en çok tercih edilen modeller arasında bulunmaktadır. Yine omuz, kol ve göğüs ile bel kısımlarında tasarım haline getirilmiş farklı işlemeler muhteşem bir bütünlük katmış durumdadır. Değişik beden ve boylara göre harika tasarımlarla elde edilecek olan abiyeler, modern çağı yakalanmış estetik dizaynı ile farklı zevklere hitap eden tasarımlar içerisinde güzel bir tercih imkanı sunmaktadır.

 

 Organizasyonun vazgeçilmezi abiyeler

 

Kuyruklu şifon tasarımlı abiyeler, fırfırlı modeller ya da eski dönemlerden günümüze kadar ulaşan harika desen işlemeleri ile bambaşka bir görünüm yakalamış yeni sezon abiyeler; keyifle tercih edilebilir. Tabii sadeliği seven kadınlar için de yine belirli noktalarına yerleştirilmiş farklı aksesuar ve desenlerle göz kamaştıran seçenekler de bulunmaktadır. Uygun fiyatlarla kaliteli kumaş yapısı altında tercih edebilecek yeni sezon şık abiyeler, birçok değişik aksesuar ile de hoş bir bütünlük yakalanarak davetlerde göz kamaştırıcı bir tarz ortaya çıkarma imkan sunuyor.

Bir cevap yazın