Abiyede Yeni Sezonu Belirleyen Detaylar

Tesettür modası çok dinamik bir yapıda yol alan nadir kategoriler arasında yer almaktadır. Modanın bu hızda değiştiği çok fazla oluşum bulunmayışı, sektörleri bu alana kaydırırken bu durum daha yoğun üretime ve daha çok farklılığa sebep olmaktadır. Yeni sezon tesettür modasında önceki tasarımlar ile kıyaslandığında kıyafetlerin dikim şekilleri ile değil de moda olan farklar desenler ve işlemeler ile verilmiştir.

 

Önceki dönemlerde kaftanlar ya da pelerinler ya da ekstra tüller elbiselere hareket katarken şu an itibariyle yeni sezon modasında yaprak desenleri eklenerek çok sade olmasına rağmen müthiş bir hava yakalanmıştır. Elbisenin jakarlı olması ve kumaşın kendinden desenli yapısı elbisenin model ve şekline uyum sağlayan oldukça başarılı seçimlerdir. Bu tür kıyafetler modayı çok yakından takip eden Moda Selvim saray esintileri verilerek yaratılan modanın çok yakın takipçisi. Yeni olan tüm ürün gruplarına hemen sahip olarak müşterilerine en uygun ve en kaliteli ürünleri sunan Moda Selvim bu işte öncü platformlar arasında yer almaktadır.

 

 Tesettürdeki Hızlı Değişim

 

           Yeni sezon tesettür abiye ürünlerde ceket görünüme yer verilmektedir. Bu ceket ayrı olmayıp balık abiye üzerine tasarlanan ve ceket görünümlü alana altın sarısı işlemeler ile oluşturulmuş farklı bir tasarımdır. Bu tasarımda en dikkat çeken kısım altın sarısı işlemelerin görüntü olarak oldukça yoğun olmasıdır. İşlemeler saray kadınlarının kıyafetlerini andıran tarzda oluşu yeni sezonun önemli bir ayrıntısıdır. Balık abiyeler tesettürlü kadınlar için bu yılın iddialı ürünleri arasında yer almaktadır. Önceki yıllarda moda olan Mevlana etek ile tamamen zıt olan bu ürün değişimin ne derece kuvvetli olduğunun büyük bir kanıtıdır.

 

 Abiye Tulum

 

Abiye tulum önceki sezonlarda nadir görülse de bu sezon bol pantolonlu yapısı ile fazlaca görülme şansı elde edecektir. Abiyenin pelerinli kullanımı mümkün yalnız arzuya göre bu pelerin iptal edilebilmektedir. Yeni sezon tesettür modasına damga vuracak olan bu tulumda pantolon kısmı alışılmışın dışında tül ile kaplı olup iç kısmı elbisenin hakim olduğu renkten yapılmış tüle oranla daha dar bir pantolondur. Üst kısımlar altın sarısı klasik işleme olup saray modası kıyafete tamamen hakim vaziyettedir.

 

Bir cevap yazın