Abiye Tesettür Modelleri

Y.G.S - ModaSelvimTesettür abiye modelleri yeni tasarım model ve ürün kalitesi ile göz kamaştırmaktadır. Renk tasarımları seçenekleri ve gösterişli süslemeleri ile tercih edilirken kalitesi ve duruşuyla da çok fazla seçilen bir tercih olmaktadır. Tesettür abiye modelleri pul işlemeli, pul payetli, kuyruk tasarımlı modelleriyle de çok fazla ön plana çıkmaktadır. İşlemeleri süslemeleri ile kemer ve kuyruk detaylı elbiseler detaylı kısımları ile göz önüne çıkmaktadır.

 

Omuzları ve kolları çeşitli detay ve süslemelerle dikkat çekerken broş, taş ve payet detayları ile kullanılmaktadır. Tesettür abiye modelleri son yıllarda çok daha fazla rağbet görmektedir. Bu yüzden çeşit ve modelleri çok fazla artmaktadır. Bu modeller sürekli yenilenmekte ve ihtiyaç ve isteklere cevap vermektedir. Bol etek detayı, düz etek detayı ve balık etek detayı ile dikkat çekmektedir. Renk seçenekleri ve beden seçenekleri ile kolay ve hızlı imkânlar sağlamaktadır. Dantel, gipür, şık taşlar ve payet detayları ile detaylanmıştır.

 

Çift renkli seçeneklerle de kolay kombinlenebilir modellerle de dikkat çekmektedir. Göğüs kısımları pul ve payetlerle süslenirken gold ve gümüş griler kullanılmaktadır. Etek kısımları ise düz renklerle tasarlanarak kombin seçeneklerini de kolaylaştırmaktadır. Tesettür abiye modelleri kemeri gül detayları ile süslenmiş, yandan iki kuyruk detayı ile süslenmiş, sarmaşık desenleri ile süslenmiş, yaprak detayları ile süslenmiş, broş fiyonk gipür taş gibi aksesuar kısımlarına uygun süslemeler ile çok fazla çeşitlidir.

 

Ayrıca ceketli modellerle omuz ve ceket detaylı ürünlerle de göz kamaştırmaktadır. Kurdele işlemeleri ile süslenmiş, nur işlemesi ile süslenmiş, pelerin modelli, bebe yakası ile süslenmiş, seyyar pelerinle süslenmiş, gold ceket detayları, gold işlemeleri ve payet detaylarla süslenmiş modellerle de ön plana çıkmaktadır. Kaliteli gösterişli ve olarak kumaşların yanı sıra gold detaylı ve gümüş gri detaylı olarak da tercih edilmekte, gold ve gri ayakkabılar ve şal aksesuarları ile kombinlenebilmektedir.

 

Renk seçimi olarak da çok fazla renk seçeneğini bir arada sunan modeller özel tasarım ve avantajlı fiyatlar sunarak tercih edilmektedir. İşleme ve modellerine göre tamamlanan ve gösteriş katan ürünler kuğu havası vererek vazgeçilmez seçenekler arasında yer almaktadır.

Tüm abiye modelleri: https://www.modaselvim.com/

One comment

Bir cevap yazın