Abiye Modellerinde Sezonun Öne Çıkan Trendleri Neler?

 

   Tesettür abiye modelleri kadınların zarafetini ve güzelliğini ön plana çıkaran tasarımları ile kadınların beğenisine sunuldu. 2017 yılının moda detayları ile donatılmış en yeni abiye modellerine Moda Selvim ile sahip olabilirsiniz!

 

Sezonun en yeni tesettür abiye modellerinde öne çıkan trendler ise şöyle:

 

– Parlak detaylar

 

Bu sezon abiye kıyafetlerde en dikkat çekici unsur parlak detaylar olarak karşımızda bulunuyor. Özellikle yaka ve kollarda kullanılan parlak detaylara sahip abiyelerle gecenin trend görünümüne sahip kadını siz olabilirsiniz. Etek uçlarından bele doğru yükselen parlak detaylarda abiyeler de yer verilen diğer önemli detaylardan birisi. Abiye elbiselerde bulunan parlak detaylar payet, boncuk ve sim gibi farklı detaylardan oluşabilir. Tüm bu detaylara dilerseniz kıyafetlerinizde aynı anda yer verebilirsiniz. Çünkü bu sezon abartılı modeller diğer abiye modellerine göre daha fazla ön plana çıkıyor.

 

– İşlemeli detaylar

 

           Tesettür abiye modellerinde işlemeli detaylar bu sezonun en yüksek trendlerinden birisi. Abiye modellerinde genellikle kullanılan işlemeler bu sezon sokak modasında da kendini gösterdi ve yükselen bir akım elde etti. Abiye kıyafetlerde ise daha abartılı ve gösterişli işlemeler karşımıza geliyor. Kıyafetin ana renginden farklı renkte kullanılan işleme detaylarına abiye modellerinde yer vererek iddianızı ortaya koyabilir ve sezonun bu popüler akımını farklı bir tarzda yansıtabilirsiniz.

 

– Renk detayları

 

Bu sezon tesettür abiye kıyafetlerinde pudra ve nude tonların daha fazla kullanıldığını görüyoruz. Yaz aylarında sokak modasında gördüğümüz canlı renklere karşılık abiye kıyafetlerde daha sakin renkler karşımıza çıkıyor. Sakin renkleri iddialı detaylar ile birleştirmek abiye kıyafetlerinde göze çarpan en önemli detaylardan birisi. Abiye seçimlerinde bu detaylara dikkat ederek alışverişinizi gerçekleştirerek gecenin en şık bayanı siz olabilirsiniz!

 

Abiye kıyafetlerde kullanacağınız şallarda ise abartılı detaylar kullanabilir ve elbisenizi tamamlayabilirsiniz. Şalların üzerine kullanılan dantel ve tül gibi parçalar, tesettür abiyeler de bu sezon oldukça popüler. Ancak bu detayları kullanırken elbisedeki detaylar ile orantılı bir hale getirmeli ve uyumsuz olabilecek görüntülerden kaçınmalısınız.

 

Moda Selvim ile sizde bu sezonun en trend abiye modellerine sahip olacak ve güzelliğinizi ön plana çıkartacaksınız!

 

Bir cevap yazın