Abiye Modellerinde Hangi Renkler Trend? 

Günden güne kendini yenileyen tesettür modası özellikle tesettür elbise noktasında çok daha fazla alternatif oluşturmaktadır. Tesettür elbise, bilhassa özel günlerde tesettürlü hanımların vazgeçilmezi olan bu model çok farklı renk ve desenlerde tesettür mağazalarında vitrinlerde boy göstermektedir. Bu kadar renk ve de seninle olduğu tesettür elbise modellerinde, sonuç olarak çok tercih edilen modeller ve renkler de ortaya çıkmaktadır. Moda uzmanlarına göre renklerin iyi kullanımı ile birlikte modeller, çok daha farklı ve güzel görünmektedir. Özellikle yaklaşan bu yaz günlerinin için daha canlı ve parıltılı renk tonlarının ön plana çıkması ile birlikte tesettürlü kadınlar yaz günlerini daha neşeli bir şekilde sürdürme imkanı bulacaklardır.

 

 Farklı Model Ve Renkler

 

Tesettür elbise modellerinde bir rengi moda olduğunu söylemek zordur. Çünkü her kadının kendine özgü bir zevki ve renk anlayışı vardır. Bundan dolayı tesettürlü hanımlar birçok alternatif altında, kendi stilleri doğrultusunda seçimler yapabilirler. O anlamda çok uyumlu bir görünüm kazanabilir. Her sene siyah ve yeşil tonları ilgi çekmektedir. Tesettür elbise modellerinde Bu sene bu iki renkten farklı olarak bordo rengi de çok ön plana çıkmaktadır. Bunun yanında pudra, lacivert ve mor renkleri de farklı elbiseler ile detaylandırıldığında oldukça zarif bir izlenim çağrıştıracaktır. Bireysel tercihler doğrultusunda pembe ya da lila tonları farklı tesettür elbise modelleri ile tercih etmek mümkündür. Bunun yanı sıra kahverengi de tesettür elbise buluştuğunda en çok sevilen model olma özelliği taşımaktadır.

 

 Renkler Ve Aksesuar

 

Hanımların çok zevkli bir şekilde yaptığı tesettür alışverişi, aksesuar ile birleştiğinde çok daha muhteşem görüntüler ortaya koymaktadır. Bu anlamda popüler renklerde olan tesettür elbiseler ile onlara uygun renk tonlarında aksesuar seçim yapıldığında tesettür elbise tamamen kendini göstermektedir. Çok sevilen kahverengi tonlarında ki tesettür elbiseleri koyu yeşil bir çanta seçimi çok şık durur sağlayacaktır. Aksesuar seçimi bu anlamda çok önem arz etmektedir. Aksi takdirde güzel olan tesettür elbise ve yanlış bir aksesuar seçimi elbisenin şıklığını da kapatacak ve kötü gösterecektir. Tepeden tırnağa tamamen uyum olması için tesettür elbise ve aksesuarlar birbiriyle uyum sağlamak zorundadır.

​​​​​

 

 

Bir cevap yazın