Abiye Modelleri Hakkında

Firma 1996 yılında tekstil sektörüne giriş sağlamıştır. Her zaman en iyi ve doğru bir hizmet sağlamaya çalışmıştır. Bu da uzman ekipler ve tasarımcılar ile mümkün olmaktadır. Daima kalite ilk kıstas olarak alınmıştır. Kalitenin esas olduğu bir hizmet içerisinde sağlanan müşteri memnuniyeti de kaçınılmaz olmuştur. Mutlu müşteri kazanımı sağlayan Modaselvim firması aldığı olumlu dönüşler ile daha başarılı süreçlere girmiştir. Geniş bir ürün yelpazesine sahip olan firma web sitesi üzerinden bu ürünlerini müşteri beğenisine sunmaktadır.

Tasarımlar; dış giyim, tesettür abiye, başörtü ve rahat giyim olarak yer alır. 2013 yılı firma açısından tesettür ürünlerine yoğunlaştığı dönemdir. Bu alanda yakalanacak önemli başarıları ortaya koymuştur. Yılların getirdiği sektör deneyimi tüm süreçlere en iyi şekilde uyarlanmıştır. Başarıya önemli katkılar sağlamıştır. Firma rakiplerinin de yer aldığı sektöre büyük yönler vermiştir. Fark yaratan çalışmaları ile rakiplerinin daima önünde bulunmaktadır. Sürekli gelişen ve kendisini güncelleyen bir yapısı bulunmaktadır. Moda esintileri tüm ürünlerine en ince ayrıntısına kadar işlenmiştir.

Aldığı yoğun talepler neticesinde genişleyen bir hizmet ağı bulunmaktadır. Daha özel üretimler kullanıcılar için sergilenmektedir. İsmi tüm dünya için bilinen bir marka haline ulaşmıştır. Tasarımı yapılan tüm ürünler müşteri ihtiyaçlarına göre ortaya koyulmaktadır. Farklı model ve baskılar zevklere göre tercih edilebilir. Firma daima müşterisi ile etkili iletişimi sürdürmektedir. Hizmet sonrası süreçler de firma tarafından önemle yürütülmektedir. Başarı devamlılığı için tüm üretimler firma garantisindedir.

Abiye Hakkında

Şıklığın ve kalitenin bir arada bulunduğu tesettür abiye modelleri özel günler için tasarlanmıştır. Nişan, düğün ve kına gecesi gibi kıymetli anlarda şıklık sunulmaktadır. Kalitenin egemen olduğu birçok model içesinde zevklere göre tercih mümkündür. Uygun ödeme seçenekleri ve sorunsuz işleyen kargo hizmeti ile her anı keyifle tamamlanmaktadır. Kullanılan kumaşlar ve uygulanan işçilik ile fark yaratan ürünler bulunmaktadır.

Abiye Modelleri

  • Çiçek Aksesuarlı Abiye Modeli
  • Güpürü İncili Abiye Modeli
  • Şifon Kuyruklu Payetli Abiye Modeli
  • Fırfırlı Şifon Abiye Modeli
  • Akseuar Detaylı Abiye Modeli
  • Pul Payetli Abiye Modeli

Bir cevap yazın