Abiye Modasında Zamanı Yakalayın

 

  Özel günlerin ve seçkin davetlerin vazgeçilmezi olan abiye, bayanların şıklık yarışına girdiği bir görsel şölen olmaktadır adeta. Birbirinden güzel ve özgün tasarımların bulunduğu bu dönemde modayla iç içe olan ya da olmayan herkes kendini tarzını ve zevkini kıyafetine yansıtabilecek ve ruhunu görüntüsüyle ifade edebilecektir. Yüzlerce çeşit kıyafeti kolaylıkla edinebilmeniz ise bu ortamlarda dilediğiniz görüntüye ulaşabilmeniz için size fazlaca kolaylık sağlamaktadır.

 

2017’de en fazla öne çıkan modeller

 

Tüm moda tutkunlarının sıkı şekilde takip ettiği abiye modası, bu alanda özelleşerek birçok tasarım ortaya çıkarmakta ve büyüleyici parçaların dolabınızda yerini alması için hazır hale getirilmektedir. 2017 modasında doğadan esinlenerek oldukça orijinal tasarımlara imza atıldığı ve geçen dönemin modası olan çiçeklerin bu dönemde de izlerini hala sürdürdüğü görülmektedir. Düz ve sakin kumaşların üzerine doğanın esintilerini taşıyan desenlerle kıyafetiniz tamamlanacak ve oldukça orijinal tasarımlar ortaya çıkacaktır.

 

Eskilere Dönüş Başlıyor

 

           Abiye gösterişli giyinmeyi sevenler için ışıltı ve taşlardan ibaret olsa da bu dönemde moda yerini vintage ve daha sakin daha dingin modellere bırakmakta. Soft ve pastel renklerin ön plana çıktığı sezonda canlı ve neon renklere veda edildiği görülmektedir. Lila, gri, pudra ve soft pembelerin podyumlarda ve dolaplarda şimdiden yerini aldığını söylemek abartılı olmayacaktır.

 

Uzun Etekler Zirveyi Pantolonlarla Paylaşıyor

 

Uzun etekli modellerin abiye sektöründe her daim zirvede olduğu bilinmektedir. Bu sezon da uzun etekler yerini almakla birlikte maskülen tarzın temsilcisi olan pantolonlar da zirveyi paylaşmaktadır. Gösterişin yalnızca hatlarınızı ortaya çıkaran elbiselerle sağlanmadığı, şık ve iddialı pantolonların pelerin ve uzun kumaşlarla meç edildiği modellerde oldukça dikkat çeken ve bulunduğunuz ortama uygun bir görüntü yakalayabileceğiniz belirlenmiş oldu. Yine kumaşındaki kaliteyle kendini gösteren uzun ceketler, şeritli, işlemeli ve desenli pantolonlar da modada alışılmış çizginin dışına çekiyor sizi. Siz de gece kıyafetleri ve abiye modellerinde kendi tarzınıza ve modaya uygun olan parçayı seçip en trend görüntüye ulaşabilir ve görüntünüzle içinde bulunduğunuz ortama imzanızı atabilirsiniz. Abiye modasında şıklık, zarafet ve tarz görüntüyü yakalayıp kendi stilinizi gösterebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın