Abiye Modasında Çok Bilinmeyenler

Yaz sezonunun açılması ile birlikte kına, düğün, nişan, söz gibi pek çok organizasyon için hazırlık başlar. Özellikle son dönemlerde abiye kıyafetler için aylar öncesinden başlayan bir hazırlık süreci söz konusudur. Tesettür abiye modelleri de bu nedenle yoğunlukla üretilirken özel detayları ile kullanıcılarını büyüler. Tesettür modeller incelendiğinde genellikle iddialı olan pek çok tasarım göze çarpar. Kadife kumaşlarda tasarlanan fırfırlar, kuyruklu ürünlerde özenle yerleştirilen taşlar, Şifon payet elbiselerdeki kuyruk detayları özenle hazırlanır. Tüm bu ürünler ciddi bir araştırma ve yaratıcılık ile birleştirilen deneyimler sonucunda ortaya çıkar.

Tesettür Abiye Modası Değişir mi?

Tesettür giyime aşina olmayan kişiler genellikle kapalı kadınların sektörünü daha yavaş olarak görür. Moda algısı sanılanın aksine tesettür giyimde daha hızlı bir akış halindedir. Özellikle tesettür abiye bu alanda binlerce model ile klasik abiye tasarımının önüne geçmiş durumdadır.

Son zamanlarda saten vücudu saran bitiş noktasında fırfır ile açılan abiyeler moda akımının en beğenilen ürünleri arasındadır. Payetler renk sınırlandırması olmaksızın pudro, gold, siyah, bordo gibi pek farklı görünümde tasarlanmaktadır. Abiye modasında vizon, gül kurusu, indigo gibi ara renklerin bu yıl için daha fazla öne çıktığını söylemek mümkündür.

https://www.modaselvim.com/tesettur-abiye-elbise

Vücut Ölçüleri İle Moda Arasındaki İlişki Nedir?

Şık olmak, modaya ayak uydurmak kişiye göre değişebilir. Moda kişilerin giyim tarzı ile doğru orantılıdır. Genel kabul görmüş kurallar açısından değerlendirmek gerekirse vücut hatlarına uygun elbise seçimi ile kusurlu bir bedende bile kusursuz görünüm yakalanabilir. Özellikle abiye seçiminde kadınların vücudunu tanıması çok önemlidir. Baseni olan kişilerin dümdüz inen elbiseler yerine aşağı doğru açılan belden oturan modelleri tercih etmesi önemlidir. Eğer üst bedende sorun var ise tüller ile pelerin şeklinde tasarlanan modeller kurtarıcıdır. Bu sayede şık olmak zor olmayacaktır.

Tesettür Abiyede Hangi Tasarım Ayrıntıları İle Şıklığı Yakalamak Daha Kolaydır?

Model olarak belirtmek gerekir ise tül ile kaplı elbiseler daha asil bir duruş kazandırır. Eğer daha ayrıcalıklı bir ürün tercih edilmek isteniyorsa bu yıl kol detayı ve tül detayı olan ürünler senenin trendine uygun olan ürün grubunda yer almaktadır.

Bir cevap yazın