Abiye Kıyafetleri Nerelerde Giyilir?

Bayanların özel giyim alternatifleri arasında ön planda tercih olan abiye kıyafetler giyim tercihi olarak özel davetlerde giyilebildiği gibi düğün merasimlerinde de girilebiliyor. Bunun yanında nişan törenleri ve özel davetler için de özel bir giyim tercihi haline gelen abiyeler, şık tasarımlarıyla bayanların özel giyim amaçlı olarak tercihi oluyor.

 

 Abiye Kıyafeti Seçiminde Öne Çıkan Tasarımlar

 

           Abiye kıyafet seçilirken öncelikle son dönemin trendi olan modeller ve kişisel beğeni ölçüleri göz önünde bulundurulmalıdır. Moda olan kıyafetler giyilerek ortamda uyumlu bir görünüm oluşturulurken aynı zamanda kendi tarzınızı yansıtan ve size has özellikleri gösteren kombin detaylarıyla karakteristik özelliklerinizi kıyafetinizle yansıtabilirsiniz. Son dönemin en trend abiye kıyafet tercihi olan ve bayanları dikkat çekici bir görünüme kavuşturan dantel ceket görünümlü balık abiye modeli özellikle lacivert – gold renk tasarımlı modeli ile bayanların özel tercihi oluyor. Bu model düğün merasimlerinde, nişan merasimlerinde ve yemek davetlerinde giyilebileceği gibi özel günler için de ideal bir alternatif olması yönünden işlevsel bir abiye modelidir. Öne çıkan renkleri olarak lacivert – gold tasarımı tercihini ele aldığımızda bu modeli ipek şal tercihi ya da ipek eşarp tercihi krem rengi ile tercih edildiğinde uyumlu bir tarz oluşuyor. El çantası ve lacivert kadife kemer ile bir saray kadını havasına bürünen bayanlar bel bölgesi dar kesim olan balık eteği ile bu kıyafet sayesinde ince bir yapıya da kavuşuyorlar.

 

 Abiye İle Tarzınızı Yansıtın

 

           Abiye kıyafetlerle genellikle klasik giyim tercihi oluşturulurken aksesuarı tercihleri ile bayanlar kendi tarzlarını yansıtma imkanına kavuşuyor. Örnek olarak tül ve dantel detaylı abiye elbise ele alındığında bu elbisenin ana hatları sabit iken bayanlar tercihlerine göre eşarp çanta ve ayakkabı tercih ederek bu kıyafeti kendi tarzlarına uydurabilirler. Pembe renk olan bu kıyafetinin üzerine beyaz dantelli işlemelerle şık bir görünüm oluşan bu modelle bayanlar özgür şekilde seçecekleri çantayla bu modeli özelleştirebilirken şal ve eşarp tercihleri ile de özgür seçimleri yapmaları mümkündür. Her tarza göre tasarlanmış özel abiyeleri özel aksesuarlarla kombinleyerek tarzınızı da yansıtabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın