Abiye Kıyafetlerde Hangi Modeller Tercih Ediliyor?

 

     Özel günlerin vazgeçilmezi olan abiye kıyafetler, her geçen gün daha fazla seçeneğe sahip olarak meraklılarının karşısına çıkmaya devam ediyor. Bu nedenle kadınların tercih yapması da oldukça güçleşiyor. Ünlü tasarımcılar ve moda evleri kişiye özel olarak dizayn edilen abiye modelleriyle kadınların tüm davetlerde şıklığıyla göz kamaştırmasını sağlayarak aynı zamanda isimlerini pekiştirmeye devam ediyor. Bu yüzden her kadına hitap eden bir model bulmak mümkün olabiliyor. Ancak her sezonda değişiklik gösteren abiye modasıyla kafalar bir kez daha karışarak yeni arayışlar içerisine de girilebiliyor. İşte bu karmaşanın biraz daha azalabilmesi için yazının devamında bazı örnekler sunularak merak edenler için alternatif oluşturması ümit ediliyor.

 

Uzun abiye kıyafetler

 

Uzun ve vücuda oturan abiye modelleri her zaman fiziği iyi görünen kadınların ilk tercihi oluyor. Sonuç itibariyle bulunulan ortamda gizli bir şıklık yarışının olduğu hiç bir zaman unutulmuyor. Son derece sade modeller tercih edilebildiği gibi kendisini herkese gösteren modellerle de adeta güç gösterisi yapılabiliyor. Özellikle derin yırtmaç kullanımı tercih edilen bu model abiye elbiselerde uzun boy ve uzun bacak boyuna sahip olan kadınlar kesinlikle avantajlı oluyor.

 

Ayrıca itiraf etmek gerekirse en çokta onlara yakışıyor. Ancak sadece bu model ön plana çıkartılmıyor. Göğüsten oturan ve aşağıya doğru bollaşan abiye elbiseler hoş bir görüntü sergiliyor. Aynı zamanda iç elbisesinde saten kumaş kullanılıp üstte şifon kumaştan bir başka kat ile uçuşan etek görüntüsü yaz ayları için ideal bir alternatif oluşturuyor. Kişisel zevke göre ve birazda bilinçli yapılacak tercihlerle hem bütçeye uygun hem de fiziki yapıya uygun modeller kesinlikle alıcılarıyla buluşuyor.

 

Kısa abiye modelleri

 

Kısa boy ölçüsüne sahip olan abiye modellerinde ise iki farklı boy kullanılabiliyor. Diz üstündeki boy ölçüsüne sahip olan abiye elbiseler daha çok resmi davetlerde kullanılabiliyor. Böyle modellerde ise sadelik daha çok tercih ediliyor. Ancak düğün ya da benzeri organizasyonlar için mini abiye elbiseler seçilerek daha hareketli modellerin tercih edilmesi söz konusu olabiliyor. Böyle durumlarda da daha çok straplez ya da kayık yaka denilebilecek göğüs dekoltesi bulunan elbiseler kullanılıyor. Renklerde ise gece mavisi, siyah, bordo ve açık renklerde de krem, yeşil tonları ilk sıralarda yerlerini alıyor.

 

Bir cevap yazın