Abiye İle Kusursuz Bir Görüntü Nasıl Yakalanır ?

Davetlere hazırlanmak uzun zaman alan bir süreçtir. Herkes hem kendi tarzını yansıtmak ister, hem de şık olmak için çaba sarf eder. Abiye modellerinde birçok çeşit var. Dolayısı ile bayanlar abiye konusunda çoğu zaman kararsız kalmaktadır. Oysa yazlık tesettür abiye modellerinde çeşitlilik fazladır.

Abiye İle Kusursuz Bir Görüntü Nasıl Yakalanır?

Bedene uygun bir abiye seçimi ilk öncelik olmalıdır. Abiye kaliteli olmalıdır. Bu abiye modelinin daha net görünmesini sağlarken, kusursuz bir görüntü de sağlayacaktır. İşçilik, kumaşın kalitesi önemli ayrıntılardır. Kusursuz bir görüntü elde etmek için abartıdan uzak durmak gerekir.

Eğer yazlık tesettür abiye gösterişli ayrıntılara sahipse, aksesuar seçimi daha dikkatlice yapılmalı. Sade ve düz aksesuarları seçmek gerekir. Abiye seçimi daha sade modelden yana yapılmışsa, aksesuarlar daha dikkat çekici olmalıdır.

Yazlık Abiye Modelleri Neler?

Bu sezon için hazırlanan abiye modellerinde sim detayı dikkat çekiyor. Çok şık ve zarif bir detay olan sim kumaş, eskiden beri popülerdir. Eteği katlı, üst tarafından taşlarla süslenmiş abiye çok gösterişlidir. Kuşak detaylı, simli tül abiye modeli de tek başına oldukça güçlü bir görüntü sağlamaktadır.

Pul payetli abiye modellerin bazıları daha sakindir. Zarafeti ve şıklığı kolaylıkla yansıtabilen bu model abiye seçenekleri bayanların beğenisine de sunulmaktadır.

Bu Sezon En Trend Abiye Renkleri Hangileri?

Yaz sezonu için tasarlanan abiye modellerinde renk seçenekleri geniş verilmiştir. Zümrüt rengi oldukça zarif görüntü veriyor. Siyah, pudra ve fuşya rengi de popülerdir. Gül kurusu abiye modelleri için idealdir. Bazı abiye modellerinde siyah ile farklı renk kombinini görmek de mümkün olmaktadır.

Abiye Modelleri Nasıl Kombin Edilebilir?

Abiye modellerini kombin etmek normal elbiseden daha zordur. Bayanlar daha kusursuz ve daha farklı görünmek ister. Bunun için genelde elbise rengi ile aynı şal seçilmeli. Genelde bu doğru bir seçim olmaktadır. Görüntü olarak bütünlüğü sağlamak adına bu önemlidir.

Simli, payetli bir abiye modeli ile mat veya sade, düz renk ayakkabı tercih edilmeli. Ayakkabı tercihi topuklu olmalı. Çanta abiye modelinin renginden farklı olmalıdır. Eğer düz renk bir abiye kullanılacaksa, çantada ayrıntılar olabilir. Ancak simli, payetli veya şifon detaylı abiyede daha sade bir çanta kullanılabilir.

Moda Selvim ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak ve geniş ürün yelpazemize göz atmak isterseniz https://www.modaselvim.com/tesettur-abiye-elbise adresine bakabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın