Abiye Giyim ve Tercih edildiği Ortamlar

Tesettürün en şık ve gösterişli tasarımlarını içeren abiye modelleri en çok göze hitap eden görüntülerin yakalanmasını sağlamaktadır. Tesettür giyimde abiye çeşitleri bu sezon da geniş ürün yelpazesi sunmaktadır. Rengarenk ve cıvıl cıvıl tasarımlar fiyonk kemerler sayesinde bir adım daha ön plana çıkmaktadır. Parlak ve rengarenk görüntüleri olan abiyeler farklı davetlerde kullanılabilmekte ve göz doldurmaktadır. Özellikle genç kadınların kullanabileceği harika tasarımlar yalnızca abiye ürünlerinde vaat edilmektedir. Öteki yandan kuyruklu payetli seçenekler de göz alıcı etkiler yaratarak albeniyi yükseltmektedir.

 Abiye seçimi yapılırken konsepte uygun olarak seçim yapılmasına özen gösterilmelidir. Mutlaka ortam koşulları dikkate alınarak abiyeler kombinlenmelidir. Abiyeler genel olarak özel davet ve organizasyonlarda, nişan, düğün, kına gecesi, kokteyl, mezuniyet balosu gibi içeriklerle düzenlenmiş davetlerde kullanılmaktadır. Şık ve göz alıcı etki yaratılmasını sağlayan abiyelerde seçime dikkat edilmelidir. Kişisel istekler de dikkate alınarak şık kombinler gerçekleştirilmelidir. Hem fiziksel hem de ruhsal açıdan neşe ancak böyle sağlanabilmektedir. Tesettür abiye modelleri de ruhsal açıdan kadınları en çok memnun eden parçalar olmaktadır.

 Şık Tasarımlarla Abiye Modelleri

 Tesettür giyimde abiye en çok değişime uğrayan parçalar arasındadır. Her kumaştan üretilebilen tesettür abiye modelleri en çok parlak ya da payetli kumaşlardan üretilmektedir. Ayrıca tesettürde abiyelerin tamamının uzun tasarlanması ve kumaş özelliğinin terletmeyen türden olması seçimi sadece tasarıma bağlı kılmaktadır. Tasarımcılar genellikle payet, fiyonk ya da tül gibi eklemeler yaparak elbiseler tesettürü canlandırmaktadır. Bunları ayrı ayrı kullanabildikleri gibi aynı anda da kullanabilmektedirler.

 Özel Tasarım Abiyeler

 Özel tasarımı gerçekleştirilen abiyeler genel olarak daha şık ve tüm istekleri karşılayabilecek türde olmaktadır. Özel tasarımlarda genel olarak kumaş istekleri kişiye özel yapılmaktadır. Vücudu saran ya da geniş etekleri olan modelleri kadınların isteğine göre tasarlanmaktadır. Oldukça gösterişli olarak da tasarlanabilen abiyeler sade ve şık olarak da tasarlanabilmektedir. Sade kullanımları genellikle orta yaştaki kadınlar tercih ederken daha renkli ve aksesuarlı olanları ise genç kadınlar tercih etmektedir. Dolayısıyla abiyeleri her yaştan kadın tercih edip dolabında bulundurabilmektedir.

Bir cevap yazın